Naisten tuubihuivi ekologista ja huippulaatuista merinovillaa musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 9926-197-999

Klassinen naisten tuubihuivi.
100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

19,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Tuubihuivi pehmeää ja lämmintä merinovillaa

Tuubihuivi on välttämätön lisä perusvaatekaappiisi! Joustava tuubihuivi hengittää ja se on välttämätön varuste kylmään vuodenaikaan. Monikäyttöinen ja ekologinen huivi muuntautuu helposti tarpeen mukaan esimerkiksi pääpannaksi tai päähineeksi. Ohut ja joustava tuubihuivi on helppo sujauttaa reppuun tai käsilaukkuun

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla
Mulesing-vapaa merinovilla: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villa eristää sekä lämpöä että kylmää ja on siitä syystä erittäin suosittu materiaali. Jos ulkoilet paljon, villa on juuri oikea materiaali sinulle. Villa kuljettaa kosteuden ja hien pois iholta, jotta keho pääsee hengittämään paremmin, eikä tunnu kostealta. Villa on siksi erittäin hyödyllinen, jos liikunnan lomassa pysyt välillä paikallaan, mutta haluat välttää palelun.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön. Tuubihuivi on paras ystäväsi kylmällä säällä ja välttämätön lisävaruste talvella. Käytä sitä päivittäin pyöräillessäsi, juoksulenkillä tai ulkotöissä. Sopii hyvin myös käyttöön keväällä ja syksyllä, jolloin myös leuto tuuli ja kylmä voivat hiipiä iholle.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedPidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti