Ajatukset, jotka ohjaavat DILLINGiä

Te, asiakkaamme ohjaatte kaikkea DILLINGin toimintaa. Te olette kaiken keskiössä. Haluamme, että voitte tuntea vapauden ja mukavuuden vaatteissamme ja voitte olla varmoja siitä, että jokainen tuote on valmistettu korkealaatuisista, luonnollisista materiaaleista, ja niiden tuotannossa eläimistä, työntekijöistä ja ympäristöstä on huolehdittu mahdollisimman hyvin. Tiedämme, että teillä on erittäin korkeat odotukset meitä kohtaan, ja olemme nöyrän kiitollisia jokaisesta tilauksestanne. Siksi annamme kaikkemme joka päivä ja asetamme kunnianhimoiset vaatimukset tuotannollemme sekä jakelullemme, jotta voimme tarjota teille parhaan mahdollisen kokemuksen.

Voidaksemme tarjota vertaansa vailla olevaa laatua ja rajoittamatonta mukavuutta, johdamme ja valvomme itse tuotantomme jokaista vaihetta. Omistamme suurimman osan tuotantoketjusta leikkaamosta ompelimoon ja värjäämöön.

Olisiko helpompaa ulkoistaa tuotanto itään? Kyllä, ehdottomasti. Oman tuotantoketjun omistaminen ei ole helpoin tehtävä. Siihen liittyy paljon vastuuta ja kustannuksia. Se on monimutkaista ja haastaa meitä jatkuvasti, pitäen meidät myös varpaillaan. Lähdemme tähän kuitenkin täydestä sydämestämme, intohimoisesti ja polte sisimmässämme. Sitoudumme työhömme sataprosenttisesti. Meille ei riitä pelkkä vaatimustenmukaisuusasiakirja tai vuosittainen tehdaskäynti, joissa todetaan, että kaikki näyttää paperilla hyvältä.

Voimme nukkua yömme hyvin, koska tiedämme, että tuotantoprosessi on täysin hallinnassamme. Tiedämme aina, että eläimiä on kohdeltu hyvin, missä tuotteemme on valmistettu ja kuka ne on tehnyt. Eläinten hyvinvointi, ympäristön huomioiminen ja työolot liittyvät kaikki yhteen.

Me kaikki DILLINGillä teemme töitä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Ammattitaitoiset ja omistautuneet työntekijämme ompelimossa ja leikkaamossa Liettuassa sekä omistautuneet ja lahjakkaat työntekijämme värjäämössä, varastossa ja toimistossa Tanskassa. Kaiken kauneus on erilaisuudessamme. Me kaikki tulemme erilaisista taustoista ja kulttuureista, ja meillä on erilaisia taitoja ja osaamista. Työntekijöidemme erilaisuus on selkeä etu, sillä me kaikki tuomme pöytään sen mitä olemme ja osaamme, ja kunnioitamme toisiamme. Kun me kaikki yhdistämme voimamme, pystymme tarjoamaan tuotteitamme teille, asiakkaillemme.

Minulle neljännen sukupolven edustajana tämä on luonnollisesti suuri vastuu. DILLING on ollut suvussani jo sata vuotta, ja jonain päivänä tulen luovuttamaan yrityksen eteenpäin. DILLING on kuin lainana minulla, ja minulle se merkitsee enemmän kuin voiton ja myynnin maksimointia. Kyse on jatkuvasta kehitystyöstä olemassa olevalla perustalla, joka on luotu jo sukupolvia aiemmin. Ja tietysti siitä, että saan siirtää yrityksen vielä tuleville sukupolville.

Morten Dilling

Toimitusjohtaja & 4. sukupolvi

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.