Maksaminen – Toimitus – Ilmainen palautus

Maksaminen

Voit valita maksutavan: Klarna, MobilePay, Apple Pay, VISA tai Mastercard.
 

  • DILLINGillä maksuihin ei tule lisämaksuja. Summa menee tililtäsi heti, kun tavarat on lähetetty DILLINGiltä. Summa on juuri se, minkä olet hyväksynyt tilauksesi yhteydessä.

  • DILLINGillä on AAA, korkein luottoluokitus.


Lasku
Kun tilaat Klarna-laskulla, tilaus toimitetaan sinulle aina ennen maksamista, mikä tekee tilaamisesta helppoa ja riskitöntä. Lue lisää Klarna laskusta.

Verkkopankkimaksu
Kun valitset maksutavaksi verkkopankkimaksun, sinut ohjataan asioimaan omaan verkkopankkiisi. Verkkopankkimaksun voi suorittaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin ja S-Pankin kautta.

Nopea toimitus


Toimitus lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos tilaat ennen klo 12, tilaus lähetetään saman päivän aikana. Logistiikkakumppanimme Posti toimittaa tilauksesi normaalisti 3-5 päivässä. Saat sähköpostiviestin, kun tilaamasi tuotteet on lähetetty. Voit seurata lähetystäsi saamallasi Postin lähetystunnuksella koko toimituksen ajan.

Ahvenanmaalle tilatut toimitukset myydään verollisina ja asiakas maksaa Suomen ja Ahvenanmaan välisen tullimaksun eli veron toimituksen yhteydessä.

Toimitustavat


Toimitus Postin noutopisteeseen on ilmainen yli 80 € tilauksille. Alle 80 € tilauksiin lisätään 4 € toimituskulut.
Postin kotiinkuljetus maksaa aina 10,90 € (riippumatta ostoskorin arvosta).

Voit helposti kummassakin tapauksessa seurata pakettisi kulkua Postin lähetystunnuksella.

Ilmainen 100 päivän palautusoikeus


Sinulla on täysi palautusoikeus.

Jos kadut ostostasi, kaikilla tuotteillamme on 100 päivän palautusoikeus tuotteen noutoajankohdasta laskien.

Tuotteet on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotit ne, ts. kaikkien lappujen ja merkkien tulee olla paikoillaan ja vaatteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön.

Käsittelemme palautukset aina nopeasti ja takaamme, että saat rahanpalautuksen 2-3 päivän sisällä palautuksen saapumisesta meille. Näin voit välittömästi tilata korvaavan tuotteen palautetun tilalle ja saat sen nopeammin kuin perinteisessä vaihdossa. Voit toki myös odottaa siihen asti, että olet vastaanottanut rahanpalautuksen. Huomiothan, että alkuperäisen tilauksen postimaksua ei hyvitetä.

Jotta palautus olisi mahdollisimman helppoa, voit palauttaa tuotteet samassa pakkauksessa, jossa ne saapuivat. Paketissa tulee mukana palautustarra, jota käyttämällä vältyt postitusmaksuilta.
Jos olet valinnut toimituksen ilman palautusetikettiä, voit tulostaa sen helposti täällä: palautusetiketti.

Palautuksen rekisteröiminen verkossa


Hoidamme palautukset paperittomasti, jotta ne sujuisivat mahdollisimman nopeasti. Kun haluat palauttaa tuotteen, sinun tarvitsee vain rekisteröidä palautus verkkosivustollamme. Rekisteröimällä palautuksen verkossa saat hyvityksesi nopeammin. Se myös säästää resursseja.

Näin rekisteröit palautuksen

 1. Kun haluat rekisteröidä palautuksen, sinulla on valittavina seuraavat vaihtoehdot:
  - Rekisteröi palautus täällä.
  - Seuraa tilausvahvistuksessa tai laskussa olevaa linkkiä
  - Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi ja valitse Tilaukset ja palautukset
 2. Etsi haluamasi tuote ja täytä palautussyy. Rekisteröi palautus Postin verkkosivustolla valitsemalla Palauta paketti. Saat sen jälkeen palautusetiketin sähköpostiisi.

 3. Pakkaa tuote ja kiinnitä palautusetiketti pakettiin.

 4. Paketti täytyy toimittaa Postin palvelupisteeseen (löydät lähimmän Postin verkkosivustolta).

Jotta palautus kävisi mahdollisimman helposti, voit palauttaa tuotteen samassa pakkauksessa, jossa se toimitettiin. Jos valitsit vaihtoehdon, jossa ei toimiteta mukana palautustarraa, voit tulostaa sen helposti ja nopeasti täältä: https://www.dilling.fi/palautukset.

Palautuspaketti toimitetaan Postin palvelupisteeseen (sinua lähimmän löydät Postin kotisivulta).

Jos olet tilannut useita tuotteita ja palautat vain osan, maksamme luonnollisesti takaisin vain palautetut tuotteet, mikäli palautuslomake on täytetty.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.