Merinovillaopas

Valitse sinulle sopiva villalaatu

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 1916 ja erityisosaamisemme on luonnonmateriaaleissa – tarkemmin sanottuna ekologisessa merinovillassa ja puuvillassa. Viime vuosisadan aikana olemme työskennelleet väsymättä kehittääksemme, optimoidaksemme, ja parantaaksemme huolellisesti näiden materiaalien laatua – säilyttäen kuitenkin koskemattomina materiaalien ainutlaatuiset luonnolliset ominaisuudet.

Olemme koonneet alle katselmuksen eri villalaatuihimme, jotta sinun on helppo löytää tarpeisiisi sopiva tuote. Jotta sinun on helpompi erottaa villalaatumme toisistaan, olemme nimenneet ne käytetyn neulontatekniikan (1x1, 8x1, multiribbi, 4x2, sileäneulos ja frotee), kuitusekoituksen (merinovillasilkki, merino- ja alpakanvilla) tai käsittelyn (villafleece) mukaisesti.

Merinovillamme

Tuotteissamme käytämme merinovillaa, joka on yksi maailman hienoimmista ja pehmeimmistä villalaaduista. Merinovillamme on 100 % ekologista. Se tulee viljelijöiltä, jotka käyttävät vain mulesing-vapaita menetelmiä ja noudattavat korkeimpia vaatimuksia eläinten hyvinvoinnin toteutumiseksi. Toisin sanoen, kun ostat villatuotteita DILLINGiltä, saat varmasti onnellisten lampaiden korkealaatuista villaa.

Lue lisää eläinten hyvinvoinnista täältä.

Tuotteidemme merinovilla on 17,5 mikronia (erittäin hienoa) - 21,5 (keskihienoa) ja tiheydeltään (Nm) 40/1–72/2.

Lue lisää villamme ominaisuuksista täältä.

Ei haitallisia kemikaaleja ja raskasmetalleja

Kaikki tuotteemme on valmistettu syvällä kunnioituksella ympäristöämme kohtaan ja ilman haitallisia kemikaaleja ja raskasmetalleja. Ylivoimaisesti suurin osa ekologisista villatuotteistamme on kehrätty Saksassa ja Puolassa, värjätty Pohjoismaisella Joutsenmerkillä sertifioidussa värjäämössämme Tanskassa, sekä leikattu ja ommeltu omissa tehtaissamme Liettuassa*.

Kaikki tuotteemme, jotka on valmistettu tyypillisestä villalaadustamme – 1x1, 8x1 ja ribbineuloksesta – ovat saaneet ainutlaatuisen 10-tuntisen ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka lopputuloksena on uskomattoman pehmeä ja kutittamaton tuote.

Lue lisää tuotannostamme täältä.

*Tarkat tiedot kunkin tuotteen tuotantoketjusta löytyvät aina tuotesivulta.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.