Työntekijämme

Me DILLINGillä uskomme, että avoimesti, kunnioittavasti ja toisiin ihmisiin luottamalla voimme vaikuttaa. Siksi haluammekin kutsua sinut tutustumaan yritykseen ja perheeseen, jota kutsumme DILLINGiksi.

Tule tutustumaan maailmaamme, tarinoihin ihmisistä brändimme takana. Heistä, jotka tekevät päivittäin parhaansa täyttääkseen odotuksenne. Jokainen DILLING-perheenjäsen on yhtä tärkeä, ja haluamme nyt jakaa muutaman henkilön tarinan kanssanne.
10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.