Pesuopas

Pese hellävaraisesti

DILLING-villa on ainutlaatuista, sillä se on valmistettu ilman klooria ja muovia (Superwash*).

Säilyttääksesi merinovillakuitujen uskomattomat, luonnolliset ominaisuudet koskemattomina, pese villavaatteesi pesukoneen villaohjelmalla 30 asteessa (suositeltu linkousnopeus 800 kierrosta minuutissa) tai pese käsin haaleassa vedessä.

Lue tarkemmat ohjeet vaatteesi pesu- ja hoito-ohjemerkinnöistä.

*Superwash on käsittely, jolla parannetaan villan pesukykyä päällystämällä kuidut ohuella muovikerroksella. Tämä käsittely tekee villasta kestävämmän äkillisiä lämpötilanvaihteluita ja kulutusta vastaan. Kaiken kaikkiaan se tekee villakuiduista konepesunkestäviä. Valitettavasti tämän käsittelyn yhteydessä jäteveden mukana poistuu paljon klooria (AOX), jolla on haitallinen vaikutus ympäristöön. Käsittely tuhoaa myös paljon villan luonnollisia ominaisuuksia. Muovipinnoite heikentää villakuitujen luonnollista kykyä eristää kylmää, säätää lämpötilaa ja imeä kosteutta.

Lataa tai tulosta ilmainen pesuohje tästä.

Hyödyllisiä vinkkejä, jotka helpottavat DILLING-tuotteiden hoitoa

Käytä erityistä villanpesuainetta

Pesetpä sitten käsin tai koneessa, käytä aina erityistä villalle tarkoitettua pesuainetta. Tavanomaiset pesuaineet sisältävät entsyymejä, jotka tuhoavat villakuitua. Villanpesuaine sen sijaan on hellävarainen ja pidentää villan käyttöikää. Voimme lämpimästi suositella omaa villanpesuainettamme. Pesuaineemme on hajusteeton ja se soveltuu sekä käsinpesuun että konepesuun. Hellävarainen pesuaine suojaa villakuitua ja auttaa säilyttämään vaatteen värin ja muodon.

Älä liota villavaatteita

Jos peset villavaatteet käsin, älä jätä niitä likoamaan, koska tämä vahingoittaa villakuituja. Huuhtele puhtaalla vedellä, älä väännä niitä kuivaksi vaan painele vesi hellästi pois. Ripusta tai levitä ne kuivumaan kuivaustelineeseen.

Älä väännä villavaatetta kuivaksi

Villan voi joko ripustaa narulle kuivumaan tai kuivattaa vaakatasossa tasaisella alustalla. Vaikka tuntuisi houkuttelevalta ajatuksella vääntää vesi pois villavaatteesta, se ei ole suositeltavaa. Tämä vahingoittaisi villakuitua sekä ompeleita.

Näin huollat puuvillatuotteitasi

Käytämme käsin poimittua puuvillaa – pitkää, kestävää ja pehmeää kuitua – joka kestää säännöllistä ja usein toistuvaa pesua. Laadukkaat puuvillatuotteet, kuten meidän tuotteemme, kestävät runsasta käyttöä ja pesua, ennen kuin niissä näkyy kulumisen merkkejä. Pese siis DILLING-puuvillasi kuten tavallisesti teet.

DILLINGin puuvilla kestää säännöllistä ja usein toistuvaa pesua kaikissa lämpötiloissa. Takaamme, että 60 °C:seen asti puuvillatuotteet säilyttävät alkuperäisen muotonsa ja värinsä.

Puuvillatuotteemme voidaan myös silittää ja rumpukuivata. Rumpukuivauksessa puuvilla saattaa kuitenkin kutistua tavallista 5 % enemmän, mutta se ei vahingoitu.

Lue tarkemmat ohjeet vaatteesi pesu- ja hoito-ohjemerkinnöistä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.