Lupauksemme sinulle

Me DILLINGillä työskentelemme joka ikinen päivä kehittääksemme parhaat tuotteet sinulle ja rakkaillesi. Tiedämme, että nämä ovat suuria sanoja, mutta tavoitteemme on kristallinkirkas ja tekee työstämme melko yksinkertaista, kaikista näkökulmista; suunnittelusta tuotantoon sekä palveluun ja laatuun.

Tiedämme, että suuret sanat vaativat omistautuneisuutta, ja tiedämme, että viime kädessä sinä olet se ainoa, joka päättää olemmeko saavuttaneet tavoitteemme.

Takaamme toimivamme mahdollisimman läpinäkyvästi kaikissa prosesseissamme. Keskitymme jatkuvasti siihen, että voimme varmistaa aina vain vastuullisemman ja puhtaamman tuotannon. Emme ole vielä onnistuneet täysin, mutta työskentelemme päivittäin sitä kohden.

Tärkein tehtävämme on varmistaa sinulle, kuluttajalle, vaatteitamme käyttäessäsi rajaton mukavuuden taso. Valmistamme tuotteita ekologisesta villasta ja puuvillasta, värjäämme ne ilman haitallisia kemikaaleja, ja suunnittelemme ja valmistamme kaikki vaatteet ompelimoidemme turvallisessa työympäristössä.

Kaiken kaikkiaan annamme sinulle tuotteen, joka on hyvin suunniteltu, korkealaatuinen ja erittäin pitkäikäinen, joten voit käyttää vaatteita useita vuosia ja edistää siten kestävämpää kulutusta.

Uskomme, että tämä antaa sinulle luottamusta ja uskoa siihen, että sinä yhdessä DILLINGin kanssa, voit ottaa mahdollisimman suuresti huomioon niin ihmiset, ympäristön kuin eläinten hyvinvoinnin.

Toivomme, että sinä tietoisena kuluttajana haastat kaiken mitä sanomme ja teemme. Haluaisimme kuulla mielipiteesi ja kokemuksesi toimintatavoistamme ja tuotteistamme, jotta voimme tulla entistä paremmiksi tässä työssämme.

Tämä on lupauksemme sinulle.

Kunnioittavasti,

Koko DILLINGin väki

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.