Hoito-opas

Pitkäikäinen vaatekaappi

Ensimmäinen askel vaatteiden pitkäikäisyyteen on asianmukainen hoito. Sijoittamalla ajattomiin, korkealaatuisiin tuotteisiin ja huolehtimalla vaatteistasi voit vähentää kulutusta ja siten ilmaston kuormitusta.

Meillä on kaksi mallistoa vuodessa ja useita pysyviä mallistoja, joten pyrimme aina suunnittelemaan ajattomia vaatteita, joita voit säilyttää vuosia. Meillä on yli sadan vuoden kokemus alaltamme, ja luomme luonnonmukaisista ja luonnollisista materiaaleista valmistettuja, pitkäikäisiä vaatteita.

Varastointi

Aseta villavaatteet tasaisesti kuivumaan ja säilytä niitä viikaten ja pinoten ne siististi kaappiin tai laatikkoon. Tämä auttaa välttämään venymistä. Jos aiot säilyttää neuleita kesällä, suosittelemme lukemaan täältä oppaamme vaatekoiden välttämiseksi.

Pesu ja kuivaus

Merinovillasta valmistetut vaatteet vaativat vähemmän pesua, sillä ne eivät kerää hajuja ja ovat luonnostaan antibakteerisia. Tästä syystä suosittelemme välttämään liian tiheitä pesukertoja ja pesemällä vain välttämättömään tarpeeseen. Hyödynnä merinovillan hämmästyttäviä itsepuhdistavia ominaisuuksia ja tuuleta vaatteesi raikkaan tunteen palauttamiseksi. Jos sinun on pakko pestä, tässä on nopea pesuopas:

  • Konepesu villa-asetuksella 30 asteessa
  • Käsinpesu
  • Käytä villanpesuainetta

Klikkaa tästä nähdäksesi koko pesuoppaamme.

Nukkaantuminen

Luonnonmateriaaleilla, kuten villalla, on taipumus tuottaa ylimääräistä villaa, joka tunnetaan myös nimellä nukkaantuminen. Se on väistämätöntä, kun käytät käsittelemättömiä luonnonmateriaaleja. On kuitenkin olemassa useita tapoja poistaa ylimääräinen nukka varovasti ja helposti. Harjaa pinta vain varovasti harjalla tai kammalla.

Korjaus

Vaatteet ovat pitkäaikainen investointi, ja pieni korjaus voi usein pidentää vaatteiden käyttöikää useilla vuosilla.

Anna se eteenpäin

Kun sinulla ei ole enää käyttöä vaatteillesi, anna ne eteenpäin jollekin toiselle. Vaatteen valmistamiseen kuluu paljon aikaa, käsiä ja resursseja, ja lahjoittamalla annat ei-toivotuille vaatteillesi uuden elämän. Tähän on monia tapoja. Voit luovuttaa vauvan- ja lastenvaatteet seuraavalle sukupolvelle tai ystäville. Toinen vaihtoehto on lahjoittaa vaatteet hyväntekeväisyyteen, jotta muut voivat hyötyä niiden käytöstä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.