Hoito-opas

Pitkäikäinen vaatekaappi

Ensimmäinen askel vaatteiden pitkäikäisyyteen on asianmukainen hoito. Sijoittamalla ajattomiin, korkealaatuisiin tuotteisiin ja huolehtimalla vaatteistasi voit vähentää kulutusta ja siten ilmaston kuormitusta.

Meillä on kaksi mallistoa vuodessa ja useita pysyviä mallistoja, joten pyrimme aina suunnittelemaan ajattomia vaatteita, joita voit säilyttää vuosia. Meillä on yli sadan vuoden kokemus alaltamme, ja luomme luonnonmukaisista ja luonnollisista materiaaleista valmistettuja, pitkäikäisiä vaatteita.

Varastointi

Aseta villavaatteet tasaisesti kuivumaan ja säilytä niitä viikaten ja pinoten ne siististi kaappiin tai laatikkoon. Tämä auttaa välttämään venymistä. Jos aiot säilyttää neuleita kesällä, suosittelemme lukemaan täältä oppaamme vaatekoiden välttämiseksi.

Pesu ja kuivaus

Merinovillasta valmistetut vaatteet vaativat vähemmän pesua, sillä ne eivät kerää hajuja ja ovat luonnostaan antibakteerisia. Tästä syystä suosittelemme välttämään liian tiheitä pesukertoja ja pesemällä vain välttämättömään tarpeeseen. Hyödynnä merinovillan hämmästyttäviä itsepuhdistavia ominaisuuksia ja tuuleta vaatteesi raikkaan tunteen palauttamiseksi. Jos sinun on pakko pestä, tässä on nopea pesuopas:

  • Konepesu villa-asetuksella 30 asteessa
  • Käsinpesu
  • Käytä villanpesuainetta

Klikkaa tästä nähdäksesi koko pesuoppaamme.

Nukkaantuminen

Luonnonmateriaaleilla, kuten villalla, on taipumus tuottaa ylimääräistä villaa, joka tunnetaan myös nimellä nukkaantuminen. Se on väistämätöntä, kun käytät käsittelemättömiä luonnonmateriaaleja. On kuitenkin olemassa useita tapoja poistaa ylimääräinen nukka varovasti ja helposti. Harjaa pinta vain varovasti harjalla tai kammalla.

Korjaus

Vaatteet ovat pitkäaikainen investointi, ja pieni korjaus voi usein pidentää vaatteiden käyttöikää useilla vuosilla.

Anna se eteenpäin

Kun sinulla ei ole enää käyttöä vaatteillesi, anna ne eteenpäin jollekin toiselle. Vaatteen valmistamiseen kuluu paljon aikaa, käsiä ja resursseja, ja lahjoittamalla annat ei-toivotuille vaatteillesi uuden elämän. Tähän on monia tapoja. Voit luovuttaa vauvan- ja lastenvaatteet seuraavalle sukupolvelle tai ystäville. Toinen vaihtoehto on lahjoittaa vaatteet hyväntekeväisyyteen, jotta muut voivat hyötyä niiden käytöstä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.