Uudet kierrätysmuoviset postituspussit

Tästä eteenpäin saat DILLING-tilauksesi 100-prosenttisesta kierrätysmuovista valmistetussa postituspussissa. Anna pussille uusi elämä – käyttämällä se uudelleen. Kun pussi on hoitanut tehtävänsä, suosittelemme kierrättämään sen pehmeiden muovien keräykseen.
Haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi
Luonnollisesti haluamme jakaa kanssasi lopulliseen valintaamme vaikuttaneet ajatukset ja pohdinnat. Viime kuukaudet olemme etsineet tarpeisiimme sopivaa ja vähiten ympäristöä kuormittavaa pakkausratkaisua. Koska oma asiantuntemuksemme on luonnonmateriaaleista valmistetuissa vaatteissa, olemme hyödyntäneet ulkopuolisia asiantuntijoita oikean pakkausratkaisun löytämisessä.

Olemme käyneet keskusteluja toimialajärjestömme Dansk Fashion & Textilen (DF&T) kanssa, joka on tarjonnut meille arvokasta tietoa kolmesta potentiaalisesta eri materiaalista: pahvista, paperista ja kierrätysmuovista. DF&T viittasi tutkimuksiin, jotka osoittavat, että kierrätysmuovi on näistä kolmesta vähiten ympäristöä kuormittava vaihtoehto (CO2-päästöjen suhteen). Tutkimukset osoittavat, että puun muuntaminen kartongiksi ja paperiksi vaatii runsaasti energiaa ja kemikaaleja.

Olemme olleet yhteydessä myös useisiin eri toimittajiin, jotka ovat omalta osaltaan pohtineet meille parasta ja ympäristöystävällisintä ratkaisua. Heidän tutkimuksensa ovat tukeneet DF&T:n tutkimustietoa.  

Joissain tapauksissa – kuten ostaessasi villanpesuainetta – toimitamme tilauksen pahvilaatikossa, joka suojaa sisältöä parhaalla mahdollisella tavalla. Muovisessa postituspussissa pesuainepullo voisi vaurioitua kuljetuksessa.

Mutta mitä tapahtuu tunnetuille kompostoitaville maissipusseille?
Maissitärkkelyksestä valmistetut postituspussimme poistuvat käytöstä. Olemme saaneet uutta tietoa ja on muun muassa käynyt ilmi, että pussin jatkokäsittelyssä on haasteita. Maissipussi on kompostoitava – mutta tällä hetkellä kierrätyskeskuksissa teollinen kompostointi ei ole kovin yleistä, eikä maissipussi siten pääse kompostoitumaan takaisin luontoon, kuten alun perin ajattelimme. Siksi olemme päättäneet luopua maissitärkkelyspusseistamme ja korvaamme ne 100-prosenttisesta kierrätysmuovista valmistetuilla pusseilla.

Uusi postituspussi on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätysmuovista
Uudet postituspussimme on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätetystä teollisuuden muovijätteestä – mikä tarkoittaa, että pussin valmistukseen käytetty muovi on jo kierrossa. Tuotannossa ei siis käytetä lainkaan uusia raaka-aineita.

Pussi on 40 mikronia paksu – eli erittäin ohut laatu. Tämä on pienin mahdollinen paksuus, joka kuitenkin kestää käsittelyn ja kuljetuksen. Mitä paksumpi pussi on, sitä enemmän CO2-päästöjä sen tuotannon aikana syntyy. Valitsimme ohuimman materiaalin, jotta voimme minimoida CO2-päästöt.

Mitä pussille kannattaa tehdä, kun olet vastaanottanut tilauksesi?
Anna sille uusi elämä. Suosittelemme pussin uudelleenkäyttöä esimerkiksi muihin lähetyksiin tai säilytystarkoitukseen. Mitä useammin uudelleenkäytät pussia, sitä vähemmän raaka-aineita on kierrossa – ja se auttaa suojelemaan ympäristöämme. Kun pussi on palvellut tarkoituksensa, hävitä se pehmeiden muovien keräykseen.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.