Sijoita parhaisiin perusvaatteisiin

Meille DILLINGillä kestävyys liittyy useisiin avainkysymyksiin, muun muassa suhtautumiseemme eläinten hyvinvointiin, tekstiilituotantoon ja työoloihin. Voit lukea lisää kestävän kehityksen työstämme täältä.

Kestävä kehitys liittyy suurelta osin kestävään ja harkittuun kulutukseen. Sijoittamalla ajattomiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin voit vähentää kulutusta ja siten myös ilmastollemme aiheutuvaa taakkaa.

Parhaat perusvaatteemme

Me DILLINGillä olemme ylpeitä valmistamistamme ajattomista tuotteista. Suunnittelustrategiamme on säilyttää valikoimassamme tietty jatkuvuus. Tämä tarkoittaa, että monien tuotteidemme malli pysyy samana eikä muutu muodin mukana tai uusien trendien ilmaantuessa. Perusmallistomme ei ole poikkeus; se on osa kiinteää valikoimaamme, joten asiakkaana löydät aina, vuoden ympäri ja vuodenajasta riippumatta, omat DILLING-suosikkituotteesi.

Perusvaatemallistomme naisille ja miehille sisältävät alushousuja, boksereita, toppeja, T-paitoja, pitkähihaisia paitoja ja leggingsejä. Tuotteita on aina saatavana klassisissa väreissä; musta, luonnonvärinen ja harmaa.

Osta parhaat perusvaatteet täältä.

Villa ja sen mahtavat ominaisuudet

Parhaat perustuotteemme on valmistettu ekologisesta merinovillasta. Villantuotantoa on ollut jo useita satoja vuosia, ja villa oli alusvaatemallistomme päämateriaali jo, kun aloitimme tuotannon vuonna 1916. Villa on edelleen tänä päivänä suosituin materiaalimme ja hyvästä syystä.

Villa on luonnonmateriaali, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se säätelee kehon lämpötilaa ja auttaa sinua pysymään lämpimänä, kun palelet. Toisaalta se voi myös viilentää sinua, sekä sitoo ja kuljettaa kosteuden pois iholta, kun tunnet olosi kuumaksi. Siksi perusvaatteemme ovat täydellisiä aluskerrastoiksi kylmään vuodenaikaan tai oloasuiksi kotiin.

Lisäksi ekologinen merinovillamme on GOTS-sertifioitua ja se tulee Patagoniasta Argentiinasta. Kun ostat villatuotteita DILLINGiltä, voit olla varma, että noudatamme korkeita standardeja eläinten hyvinvoinnin suhteen (GOTS-sertifikaatti on takuu siitä) ja käytämme vain mulesing-vapaita menetelmiä, koska mulesing-leikkaukseen johtavia kärpäsiä ei edes esiinny Argentiinassa.

Käsittely ympäristöystävällisessä värjäämössä Tanskassa

Peruvaatteiden ekologinen villa on käsitelty omassa värjäämössämme Tanskassa. Värjäämömme on ainut laatuaan Tanskassa, jolla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Olemme saavuttaneet tämän, koska käsittelemme tekstiilimme ilman haitallisia raskasmetalleja, kemikaaleja tai superwash-käsittelyä. Käytämme myös ainutlaatuista ympäristöystävällistä entsyymikäsittelyä, jolla poistamme hellävaraisesti villasta pienet kutittavat karvat.

Sinulle tämä tarkoittaa, että kun ostat perusvaatteitamme, saat taatusti turvallisen, pehmeän ja kutittamattoman tuotteen. Voit siis käyttää tuotteitamme puhtaalla omallatunnolla ja nauttia mukavuuden tunteesta.

Pidä huolta perusvaatteistasi

Tuotteiden pitkän iän varmistamiseksi on tärkeää käsitellä villaa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemme koonneet oppaan villatuotteiden pesemisestä – näin saat tuotteet kestämään vuodesta toiseen.

1. Konepesu 30 asteessa villanpesuohjelmalla tai käsinpesu
Vältä liian lämmintä vettä | Vältä lämpötilan vaihtelua

2. Käytä villanpesuainetta, sillä pidennät villan käyttöikää

3. Älä liota villavaatteita

4. Älä väännä villavaatteita
Ripusta ne pyykinkuivaustelineelle

5. Anna villan puhdistaa itse itsensä
Hyödynnä villan itsepuhdistuvuus ja tuuleta tuotteesi ulkona

Katso koko villanpesuohje klikkaamalla tästä.
DILLINGin pesuaine on hajuton ja sopii käsin- ja konepesuun. Se on lempeä villan väreille ja kuiduille, ja auttaa siten tuotteitasi säilyttämään alkuperäisen muotonsa ja värinsä.

Osta villanpesuaine tästä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.