ASIAKASPALVELU


ASIAKKAAT KESKIÖSSÄ


 • Haluamme tarjota parasta palvelua. Tärkeä osa sitä on oikeasti hyvä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa.

 • Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

 • Ota yhteyttä meihin puhelimitse +358 10 323 6805 (maanantai - perjantai klo 9-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@dilling.fi (arkipäivisin vastaamme sähköposteihin 24 tunnin sisällä).

 • Löydät meidät myös Facebookista, ja voit ottaa meihin yhteyttä Messengerin kautta kaikkina viikonpäivinä (maanantaista perjantaihin vastaamme viesteihin 24 tunnin sisällä).

 • Voit myös aina olla yhteydessä meihin osoitteeseen:

  DILLING.fi
  Teollisuustie 9
  04300 Tuusula

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.