ASIAKASPALVELU


ASIAKKAAT KESKIÖSSÄ


 • Haluamme tarjota parasta palvelua. Tärkeä osa sitä on oikeasti hyvä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa.

 • Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

 • Ota yhteyttä meihin puhelimitse +358 10 323 6805 (maanantai - perjantai klo 9-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@dilling.fi (arkipäivisin vastaamme sähköposteihin 24 tunnin sisällä).

 • Löydät meidät myös Facebookista, ja voit ottaa meihin yhteyttä Messengerin kautta kaikkina viikonpäivinä (maanantaista perjantaihin vastaamme viesteihin 24 tunnin sisällä).

 • Voit myös aina olla yhteydessä meihin osoitteeseen:

  DILLING.fi
  Teollisuustie 9
  04300 Tuusula

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.