Tietosuojaseloste

Me Anky Production A/S:ssä ("DILLING") noudatamme tietosuojaa koskevia yksityisyys- ja turvallisuusmääräyksiä. Tietosuojapolitiikkamme asettaa selkeät ohjenuorat sille, kuinka me Anky Productionilla käsittelemme henkilötietojasi. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten käytämme henkilötietojasi, joita jätät tai annat, kun käyt verkkosivuillamme, tai kun käytät eri palveluja verkkosivuillamme.
 


1. Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot


Verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää:

Anky Production A/S (DILLING)
Sundsvej 62
7400 Herning
Denmark
VAT. No: 21871583
Puhelin: + 45 9712 0588
service@dilling.com


2. Mitä tietoja keräämme


Sinulle ilmoitetaan aina henkilötietojesi keräämisestä. Tietoja, joita voimme kerätä sinusta, ovat esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai vastaavat tunnistetiedot, tietoja verkkokauppaostoksestasi tai verkkosivustolla navigoinnistasi.

Henkilötietojen luovuttamisen yhteydessä teemme aina selväksi, onko tietojen antaminen vapaaehtoista tai välttämätöntä jonkun toiminnan loppuun saattamiseksi, esim. verkkokauppaostos.

Keräämme tietoja yhdellä tai useammalla alla listatulla tavalla:

  • Ostaessasi tuotteita verkossa osoitteessa www.dilling.fi
  • Tilatessasi DILLINGin uutiskirjeen
  • Luodessasi asiakastilin osoitteessa www.dilling.fi
  • Osallistuessasi johonkin DILLINGin kilpailuista
Vaikka antaisit sähköpostiosoitteesi useammalla kuin yhdellä edellä mainituista tavoista, tietosi kerätään ja rekisteröidään vain yhteen paikkaan. Henkilötietojasi voidaan käyttää esimerkiksi, kun asioit uudelleen verkkokaupassamme ja näin vältyt markkinointimateriaalimme vastaanottamiselta useaan kertaan.


3. Mihin käytämme henkilötietoja

Henkilötietojasi kerätään ja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tilauksen viimeistely verkkokaupassamme
  • Uutiskirjetilaus
  • Asiakastilin ja -profiilin hallinta
  • Kilpailuihin ja muihin tapahtumiin osallistuminen
  • Muiden markkinointimateriaalien lähettäminen, mukaan lukien tapahtumakutsut ja alennuskoodit (esim. uutiskirje tai Facebook)
  • Kuluttajapalautteiden keruu ja arviointi
  • Ostoshistorian yhteenveto
  • Tilastointi
  • Muut markkinointitoimenpiteet
Henkilötietojen käyttö markkinointimateriaalin eteenpäin luovuttamiseen tapahtuu vain, jos olet antanut tähän erillisen suostumuksesi, tai jos laki sallii meidän ottaa sinuun yhteyttä ilman ennakkosuostumustasi.

DILLING kerää tietoa ostos- ja selauskäyttäytymisestä, kuten missä verkkosivustolla käyttäjät vierailevat ja mitkä tuotteet kiinnostavat eniten. Nämä tiedot eivät sisällä henkilötietoja. Kerättyjen tietojen avulla ymmärrämme paremmin verkkosivuston käyttäjiä ja voimme kehittää verkkosivustoamme. Keräämme tietoja kaikkien sivustollamme vierailevien käyttäjien navigoinnista, jotta ymmärrämme, miten käyttäjät ryhmänä toimivat www.dilling.fi-sivustolla, ja pyrimme kehittämään ja parantamaan verkkosivustoa näiden tietojen perusteella. Emme näe, mistä olet tullut tai miten muuten selaat internetiä, kun poistut sivultamme. Lisäksi keräämme myös ryhmäkohtaista tietoja käyttäjiä kiinnostaneista tuotteista. Myös näitä tietoja käytetään verkkosivujemme kehittämiseen. Emme myy tai millään muulla tavalla välitä verkkosivustolla keräämäämme tietoa. Emme myöskään myy tai välitä ostotietojasi kolmansille osapuolille.


4. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille


Henkilötietoja ei lähetetä kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Tarvittaessa luovutamme tietoja viranomaisille tai poliisille pyynnöstä, jos se on lain puitteissa sallittua. Esimerkiksi luottokorttirikosta epäiltäessä, voidaan lähettää tietoja poliisille.


5. Henkilötietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille


Palvelun toteuttamiseksi, tuotteiden toimittamista koskevat henkilötiedot on annettu hoidettavaksi valitulle jakelupalvelulle, jonka olet valinnut ostoprosessin yhteydessä. Samoin henkilötietojasi luovutetaan kumppaneillemme, jotka käsittelevät tietoja DILLINGin toimeksiannosta esim. uutiskirjeiden lähettämisen osalta. Nämä yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietoja vain DILLINGin toimeksiannosta ja DILLINGin ohjeiden mukaisesti.
Yritysjärjestelyn tai täydellisen tai osittaisen yritysmyynnin tapahtuessa, kaikki tietojen välittäminen tapahtuu sovitulla tavalla ja henkilötietolakia noudattaen.


6. Henkilötietojen säilyttäminen


Henkilötiedot hävitetään, kun emme enää tarvitse tietoja kohdassa 3. lueteltuihin tarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin käsitellä ja säilyttää anonymisoituna pidemmän aikaa.


7. Evästeet


Käytämme evästeitä verkkosivuillamme. Lue lisää evästeiden käytöstä evästepolitiikastamme, jonka löydät täältä .


8. Turvallisuus


Olemme tehneet turvallisuusparannuksia varmistaaksemme, että myös sisäiset toimintatavat vastaavat korkeita turvallisuusstandardejamme. Me huolehdimme tietojesi yksityisyydestä ja turvallisuudesta parhaimmalla mahdollisella tavalla.


9. Oikeutesi


Sinulla on oikeus, koska tahansa pyytää nähtäväksi käsittelemiämme henkilötietojasi, lukuun ottamatta tiettyjä lakisääteisiä poikkeuksia. Lisäksi sinulla on oikeus esittää vastalause tietojenkeruusta ja tietojen jatkokäsittelystä. Tämä sisältää oikeuden oikaista, poistaa tai estää henkilötietojesi käytön tietosuojalain mukaisesti. Lisäksi sinulla on oikeus luovuttaa tietoja, joita olet antanut meille, ja pyytää tietojen lähettämistä toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys).


10. Suostumuksesi peruuttaminen


Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tämän jälkeen, hävitämme kaikki tietosi, ellei prosessia voida jatkaa eri perusteella. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä service@dilling.com tai p. + 45 9712 0588.


11. Linkit muille verkkosivuille


Sivustollamme voi olla linkkejä integroiduille tai muille verkkosivustoille. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä, emmekä heidän tavastaan käsitellä henkilötietojasi. Kun vierailet muilla sivustoilla, kehotamme sinua tutustumaan sivun omistajan tietosuojaselosteeseen sekä muihin toimintatapoihin.


12. Tietojen muuttaminen etc.


Mikäli haluat muuttaa, päivittää tai poistaa henkilötietosi rekisteristämme, tai jos haluat pääsyn henkilötietoihisi, tai jos sinulla on kysymyksiä käytännöistämme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme service@dilling.com tai p. + 45 9712 0588. Voit myös kirjoittaa meille seuraavaan osoitteeseen:

Anky Production A/S
Sundsvej 62
7400 Herning
Denmark


13. Valitukset


Jos haluat tehdä valituksen koskien henkilötietojesi käsittelyä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse, tiedot edellä kohdassa nro. 12. Voit myös ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen, joka tässä tapauksessa on ensisijaisesti tietosuojavaltuutettu (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K., Denmark).