Lasten pipo villafroteeta musta

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5324-190-999

Lämmin ja pehmeä lasten pipo ekologista villafroteeta.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

19,99 €
Sis. ALV:n

Valmis lähetettäväksi

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Ihanan pehmeä lasten pipo ekologista villafroteeta

Villafroteeneulottu lasten pipo eristää kylmältä ja pitää lapsen lämpimänä ja kuivana, ja on myös miellyttävän pehmeä ja mukava päässä. Pipossa on taitettu reuna korvien kohdalla, varmistaen, että viima ja kylmyys pysyvät loitolla. Pipo sopii erinomaisesti syksyyn ja talveen. Villan kutittava ominaisuus on poistettu 16-tuntisella hellävaraisella entsyymikäsittelyllä Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Käsittely tekee villasta erittäin pehmeän tuntuisen.

Värit: Musta

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Pipo

Erityistä juuri tässä tuotteessa: Villafroteinen lasten pipo on käsitelty omalla Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Siellä emme käytä haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja tai Superwash-käsittelyä (kloorikäsittely). Siksi saat äärimmäisen turvallisen ja ihoystävällisen tuotteen.

Sopii hyvin: Arkeen - syksyllä ja talvella. Villafroteinen lasten pipo on aavistuksen paksumpi ja lämpimämpi kuin muut klassiset merinovillatuotteemme, ja sopiikin siksi parhaiten ulkoiluun kylmään vuodenaikaan. Samalla kun pipo lämmittää se myös pitää lapsen pään kuivana ja varmistaa ettei kylmä pääse yllättämään edes fyysisten aktiviteettien jälkeen.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin ekologinen villa ja puuvilla on GOTS-sertifioitua. Tästä näet sertifikaatin.

Me DILLINGillä haluamme tuotteidemme olevan Joutsenmerkittyjä, sillä Joutsenmerkin vaatimukset väriaineille ja kemikaaleille ovat tiukemmat kuin GOTSilla.

GOTS sallii raskasmetallien ja väriaineiden käytön rajoitetusti, kun värjätään sinisellä, vihreällä tai turkoosilla.

Täältä löydät tietoa eri ympäristömerkeistä ja niiden kriteereistä: Opas ympäristömerkkiviidakkoon.

Laatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.