Korjausopas


Pidennä villavaatteidesi käyttöikää

Mikään vaate ei kestä ikuisesti. Tämä koskee myös luonnonmateriaaleista valmistettuja villavaatteitamme. Merinovilla on luonnostaan epätäydellistä; siihen tulee ajan myötä käytön jälkiä ja reikiä.

Korjaamalla pidennät sen käyttöikää. Sivustollamme olevista korjausoppaista löydät inspiraatiota siitä, miten tämä tehdään. Luovuutta käyttämällä voit korjata ja luoda uniikkeja vaatteita, eivätkä ne vaikuta itse villaan millään tavalla.

Näkyvät paikkaukset


Kierrätys

Paikkaaminen korjauspaikoilla10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.