Valmistaudu hiihtolomaan

Puhdasta merinovillaa – ei muovia

DILLINGin villavaatteet pitävät sinut kylmällä säällä lämpimänä ja myös viilentävät kehoa lämpötilan noustessa. Merinovilla on luonnollinen materiaali, joka säätelee luonnollisesti kehon lämpötilaa ja kuljettaa kosteutta ja kylmää ilmaa pois iholta.

Toisin kuin synteettiset kuidut, kuten muovista valmistettu polyesteri, villavaatteet ovat hengittäviä ja itsepuhdistuvia. Niille riittää tavallisesti pelkkä tuuletus ulkoilmassa käytön jälkeen – ja saat taas raikkaan ja hajuttoman kerraston päällesi rinteeseen. Voit myös pakata matkalle kevyemmin, koska voit käyttää villavaatteitasi useita päiviä.

Hengittävä

Kehon lämpötilaa säätelevä

Kosteutta sitova

DILLING URHEILUVAATTEET

DILLINGin urheiluvaatteissa yhdistyvät merinovillan luonnolliset ominaisuudet parhaimpaan suorituskykyyn keskittyvän suunnittelun kanssa. Mallisto koostuu laajasta valikoimasta yksittäisiä villaisia alus- ja välikerroksia, jotka tarjoavat luonnollisen hengittävän, kehon lämpötilaa säätelevän ja antibakteerisen vaihtoehdon synteettisille materiaaleille.

Neulontatekniikan ja muotoilun avulla on haluttu tarjota sinulle paras mahdollinen mukavuus ja täysi liikelaajuus.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.