Yhdessä tuemme jälleen astma- ja allergiatyötä

Allergiset sairaudet ovat yksi yleisimmistä kroonisista sairauksista, ja maailmanlaajuisesti ne vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Suomessa astma on yleisin krooninen hengitystiesairaus, ja tutkimusten mukaan joka kymmenes aikuisikäinen sairastaa astmaa. Lisäksi allergiat ja astma ovat yleisimpiä sairauksia niin lapsilla kuin aikuisilla, ja arvioidaan, että joka kolmas aikuinen on kärsinyt allergisista oireista.

Vaikka Suomessa on paljon ihmisiä, jotka kärsivät allergioista, astmasta tai muista vastaavista kroonisista sairauksista, ne saavat hyvin vähän huomiota. Tähän me haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttaa.

Jälleen kerran – Black Friday -alennuksien sijaan – lahjoitamme 20 % myyntituotoistamme hyväntekeväisyyteen. Tilaamalla verkkokaupastamme perjantaina 26. marraskutua 2021, voit antaa tukesi – jo kolmantena vuonna peräkkäin – sillä lahjoitamme 20 % myyntituotoistamme Allergia-, Iho- ja Astmaliitolle, jonka tehtävänä on parantaa allergisten, astmaatikkojen, eri tavoin herkistyneiden sekä erilaisia, myös harvinaisia ihotauteja sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.

Katso videolta, miksi tuellasi on merkitystä astmaa ja allergioita sairastaville perheille

Vaikka allergiset sairaudet eivät useinkaan ole hengenvaarallisia, ne voivat aiheuttaa erilaista ärsytysreaktioita ja epämukavuutta, jotka voivat heikentää elämänlaatua. Trinellä ja hänen kahdella lapsellaan, Karlalla ja Alfredilla on omakohtaista kokemusta asiasta. Vierailimme Trinen ja hänen perheensä luona kuullaksemme heidän arjestaan astman ja allergioiden kanssa.

Tuotteita, joita koko perhe voi käyttää ihoaan vasten

Allergiatutkimus on aina ollut lähellä sydäntämme, ja erityisesti koska asiakkaamme käyttävät tuotteitamme ihoaan vasten.

Meillä on yrityksenä myös kokemusta allergioista, koska 1980-luvulla entinen värimestarimme Birthe Jensen sai vakavan formaldehydiallergian. Hänen diagnoosistaan lähtien olemme työskennelleet intohimoisesti kehittääksemme prosesseja, jotka varmistavat sekä ympäristöystävällisen että allergiaystävällisen tuotannon. Tämä tarkoittaa, että sinä voit aina olla varma, että DILLING-tuotteesi on värjätty ilman raskasmetalleja ja kuivattu yksinomaan ilmalla. Merinovillatuotteidesi kutittavat pienet karvat on poistettu ympäristöystävällisellä entsyymikäsittelyllä tai sähköllä – ja tuotteemme ovat aina vapaita haitallisista kemikaaleista.

Kysyimme Sirpa Pajuselta Allergia-, Iho- ja Astmaliitosta, mihin edellisen vuoden lahjoitus käytettiin ja millainen on suunnitelma tämän vuoden Black Friday -lahjoitukselle.

Mihin DILLINGin vuoden 2020 lahjoitus käytettiin?

Viime vuonna Black Friday tuloja muodostui 1026,45 euroa, jotka käytettiin Allergia, Iho & Astma-lehden verkkosivujen ylläpitoon, jonka kautta jäsenet saivat jatkuvasti ajankohtaisia uutisia mm. vertaistarinoiden muodossa. Lehden verkkosivut lakkautettiin 31.7.2021.

Miten DILLINGin tämän vuoden lahjoituksella voimme vaikuttaa?

Tänä vuonna saatava tuki ohjataan käytettäväksi paikallisten allergia-, iho- ja astmayhdistysten jalkautumisiin ja neuvonnan toteuttamiseen kansan parissa. Järjestöllämme on noin 50 yhdistystä, jotka jalkautuvat yleisön pariin eri paikoille ja heidän jalkautumiset materiaaleineen mahdollistaa sellaisen neuvonnan saannin, jonka avulla autetaan oirehtivia arjessa. Tämän tiedon ja neuvonnan hyötynä on, että sairastavien arki paranee ja tiedon ja tietoisuuden taso lisääntyy ja elämänlaatu paranee.

Lue lisää Allergia-, Iho- ja Astmaliitosta

Edistämme allergisten, astmaatikkojen ja erilaisia, myös harvinaisia ihotauteja sairastavien sekä heidän läheistensä elämänlaatua ja yhteiskunnallisia oikeuksia.

Toimimme potilas- ja edunvalvontajärjestönä. Valvomme jäseniemme ja sairastavien yhteiskunnallisia etuja, jaamme ajankohtaista tietoa sairauksien ehkäisemiseksi sekä hoidon ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Toimimme turvallisen elinympäristön, luontoyhteyden ja terveellisten elintapojen puolestapuhujana.

Mene osoitteeseen allergia.fi lukeaksesi lisää liitosta ja sen tekemästä työstä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.