Miksi villa on fantastinen materiaali lapselle kesällä?

Moni yhdistää villan kylmiin ja pimeisiin kuukausiin, jolloin haluamme pitää lapsemme lämpiminä ja kuivina. Mutta itse asiassa villa on yksi parhaista materiaaleista lapselle myös kesällä. Sillä on viilentävä vaikutus ja se pitää lapsesi myös kuivana.

VIILENTÄÄ LÄMPIMÄSSÄ, LÄMMITTÄÄ KYLMÄSSÄ

On hyvin tunnettu tosiasia, että villa on mainio valinta pitämään lapset lämpiminä, mutta tämä on vain osa tarinaa. Villalla on yksi ainutlaatuinen ominaisuus; se kykenee säätelemään kehon lämpötilaa. Villan salaisuus on villakuidun ilmava rakenne, joka tarjoaa sen eristävän ominaisuuden. Tämä tarkoittaa, että villa auttaa pitämään kehon lämpimänä, kun on kylmä ja viileänä, kun on lämmin. Ilmava villakuitu sitoo itseensä osan kehon tuottamasta kosteudesta – samalla kun ilman ja kehon lämpötila haihduttavat kosteuden pois. Et voila! Ohut villakerros auttaa lastasi säilyttämään miellyttävän kehon lämpötilan, ilman hikoilua ja palelua. Erittäin sopiva tuote Suomen kesäsäähän.


VILLA ON HYVÄ SITOMAAN KOSTEUTTA

Villalla on erityisominaisuus; se on samanaikaisesti sekä kosteutta sitova että vettähylkivä. Kosteus pysyy villakuidun sisällä ja haihtuu sieltä tekemättä kuitenkaan vaatteesta kostean tai kylmän tuntuista. Itse asiassa merinovilla voi imeä itseensä kosteutta jopa 33 % omasta painostaan, tuntumatta kuitenkaan kostealta päältäpäin. Tämä tekee villasta yhden parhaista materiaaleista lapselle.


VILLA TARJOAA KORKEAN UV-SUOJAN

Usko tai älä, ohut villakerros tarjoaa paremman aurinkosuojan kuin puuvilla, silkki tai polyesteri, jos ne on kudottu samalla tavalla. Selitys löytyy villan rakenteesta, joka imee UV-säteet itseensä, se sijaan että päästäisi ne kulkeutumaan tekstiilin läpi. Villaisia alusvaatteita ei kuitenkaan pitäisi käyttää yksinään aurinkosuojana. Mutta ohut merinovillainen t-paita on hyvä täydennys kesän vaatekaappiin aurinkovoiteen, varjon ja muun auringolta suojautumisen lisäksi.


KEVYT JA KUTITTAMATON

Merino alusvaatteet ovat ohuita, kevyitä, pehmeitä ja upeita! On vanha myytti, että villa kutittaa. Me DILLINGillä olemme kehittäneet hellävaraisen entsyymikäsittelyn, joka poistaa kutittavat karvat villakuidusta. Tätä entsyymikäsittelyä käytetään myös useimmissa pesuaineissa. Näin villasta saadaan riittävän pehmeää jopa herkälle vauvan iholle, mutta samalla säilytetään villan mahtavat luonnolliset ominaisuudet, jotka mainittu yllä. Ohuita villa-alusvaatteita ei siis tarvitse pakata pois kesäksi, vaan ne kannattaa pitää ympärivuotisessa käytössä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.