Kun toiminnallisuus ja tyyli kohtaavat

Syksy on täällä nyt ja sää alkaa kylmetä ja puut pudottavat pikku hiljaa lehtensä. Syksyn vaihtelevaan säähän voi olla vaikea valita sopivat vaatteet, joko on liian kylmä ilman takkia tai liian lämmin talvitakille. Yksinkertainen ratkaisu tähän on välikausitakki.

Olemme halunneet viedä välikausitakit aivan uusiin ulottuvuuksiin ja suunnittelimme hybridi- ja ulkoilutakit. Suunnittelussa fokuksessa ovat olleet vastuullisuus ja mahdollisimman toimivat materiaalit. Nämä takit ovat meidän panoksemme välikauteen – takit, jotka mukautuvat säähän ja aktiviteetteihisi mukavuudesta tinkimättä.


Tarkoin valitut materiaalit

82 % takin eristyksestä on valmistettu mulesing-vapaasta Lavalan®-villasta, joka tuotetaan eläinten hyvinvointia ja ympäristöä huomioiden. Villa on kehon lämpötilaa säätelevää ja sitoo kosteutta, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että kehosi saa hengittää huomattavasti paremmin kuin synteettisen eristyksen kanssa.

Villa auttaa ylläpitämään mukavaa kehon lämpötilaa arjen eri askareissa. Villan lisäksi eristyksenä on 18 % polylaktidia (PLA), joka on biohajoava polyesteri, jonka lähteenä on pääasiassa maissitärkkelys.

Takkien kuori on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätetystä polyesteristä, joka on vahva materiaali, joka ei rypisty ja kestää hyvin käytössä. Kierrätetty polyesteri saadaan PET-muovipulloista, mikä tarkoittaa, että materiaali on jo kierrossa. Tällä tavoin vähennämme luonnon raaka-aineiden käyttöä. Tämä on vastuullinen valinta, jonka olemme tietoisesti tehneet ympäristömme suojelemiseksi.


Toiminnallinen malli

Takkimme ovat erityisesti suunniteltu vartaloa myötäileviksi, slim fit -mallisiksi. Niiden valmistuksessa on keskitytty hyvään istuvuuteen ja vapauteen liikkua. Vetoketjut ovat tiiviitä ja niden taustalla on suojalippa, joka pitää tuulen ja kylmän ulkopuolella.

Hybriditakin hihoissa on joustavaa ja eristävää villaa ja hihat ovat pidempää mitoitusta. Lisäksi hihansuissa on peukaloaukot, mikä tarjoaa lisäsuojaa myös ranteille ja käsille.
Osta hybriditakit täältä.

oisaalta ulkoilutakkimme on suunniteltu samalla kestävällä kuorikerroksella, jota on myös hihoissa, tehden takista tuulta pitävämmän ja vettä hylkivämmän.
Osta ulkoilutakit täältä.

Takkien monet ulottuvuudet

Toiminnalliset takit ovat uskomattoman hyvä valinta päivittäiseen käyttöön. Ne sopivat hyvin työmatkoille, riippumatta siitä pyöräiletkö vai kuljetko autolla. Vapaa-ajalla ne sopivat täydellisesti kaikkeen urheiluun kävelystä, juoksuun ja pyöräilyyn.

Kysyimme asiakkailtamme, missä he käyttävät toiminnallisia takkejamme:

Ulkoilutakissa on kaunis matta tummansininen väri, täydellinen istuvuus (kuvauksensa mukainen) ja se on kauniisti ommeltu, hienoilla yksityiskohdilla. Ostin sen korvaamaan kevyttoppatakin, joka oli hankala pestä ja vaati rumpukuivauksen. DILLINGin takki on aivan yhtä lämmin ja sen voi pestä helposti villapesuohjelmalla.
-Inge Bender


Hybridi-takkinne on täydellinen aamuihin, jolloin työmatkalle lähdetään kylmällä autolla. Se pitää minut lämpimänä ja tuntuu mukavalta ajaessa, ja se sopiii hyvin myös farkkujen kanssa!
-Kasper Nielsen


Käytän ulkoilutakkia, kun olen ulkona hevoseni kanssa. Takki tarjoaa mukavuutta ja vapauden liikkeeseen ratsastuksen aikana, eikä minulle tulee kuuma samalla tavalla kuin aikaisemmin käyttämieni synteettisten takkien kanssa.
-Camilla Laursen

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.