Kulissien takana: tapaa himomeloja Cathrine

Monet meistä kääntyvät luonnon puoleen hakeakseen virkistävää ajanvietettä, jossa kehomme pääsee töihin ja ajatuksemme voivat lentää vapaasti. Catherine tietää mitä se tarkoittaa, ja hän onkin kasvanut veden äärellä ja suorastaan syntynyt melomaan.

Saimme seurata Catherinen kulkua veden äärellä kauniin aurinkoisessa ympäristössä. Kun hän astui maihin, meillä oli mukava keskustelu siitä, miksi hän on omistanut suuren osan vapaa-ajastaan kajakkimelonnalle.


Kauanko olet harrastanut kajakkimelontaa?

Opin melomaan kajakkia, kun olin 8-vuotias. Kokeilin myös monia muita urheilulajeja, mutta melonta oli lopulta se mitä halusin eniten. Isäni on harrastanut kajakkimelontaa pienestä asti, joten lajia oli tavallaan pakko kokeilla. He ovat meloneet yhdessä äitini kanssa ja tietysti isä halusi myös meidät mukaan. Nyt se on koko perheen yhteinen harrastus.

Ei ole epäselvää, että kyseessä on koko perheen yhteinen harrastus – kun puhumme Catherinen kanssa, sekä hänen siskonsa että veljensä ovat vedessä. Tämä on heidän perheensä kohtauspaikka. Mutta perhe ei ole ainut syy siihen, miksi Catherine tulee tänne.

Tässä klubissa on mahtava joukkuehenki – osa sen vetovoimaa. Lisäksi pidän myös tämän kaiken kilpailullisuudesta, on mahtavaa saada kilpailla ja haastaa itseään.


Täällä on mahdollista meloa ympäri vuoden. Kuinka pukeudut siihen?

Säästä riippuen käytän kahta aluspaitaa, paksumpaa puseroa tai tuulenpitävää takkia tai liiviä. Lisäksi puen vielä treenihousut. Sään salliessa kesällä pukeudun usein shortseihin ja toppiin tai t-paitaan. Tärkeintä on pysyä lämpimänä ja vaatteiden tulee tarjota hyvin liikkumisvapautta.

Liikkuvuudella on suuri merkitys melonnassa – koska se on kilpailullisempaa ja melomisen intensiteetti myös vaihtelee. Vaatteissa pitää pystyä tuntemaan olonsa mukavaksi ja hengittämään vapaasti.


Oletko käyttänyt villavaatteita aiemmin?

En oikeastaan omista montaa villavaatetta, mutta käytän villasukkia, koska palelen helposti. Olen kuitenkin yllättynyt siitä, kuinka hyvin tänään päällä ollut asuni pitää minut lämpimänä, verrattuna siihen miten monta vaatekerrosta normaalisti pukisin. Tämä on todella positiivinen yllätys.


Mikä on suosikkituotteesi DILLINGin valikoimasta?

Tänään kokeilin ensimmäisen kerran DILLING-vaatteita. Mutta rakastan jo tätä paitaa. Minusta se on upea. Erityisesti vetoketju on todella mukava, kun voin sen avulla helposti säädellä lämpötilaa. Odotan innolla, että saan kokeilla lisää vaatteita.


10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.