Kulissien takana: tapaa Christina ja futte

Ratsastus on hyvin yleinen harrastus ympäri maailman, mutta mikä tekee siitä niin suosittua? Meillä oli mielenkiintoinen keskustelu Christinan kanssa, jota hevoset ovat kiehtoneet jo viisivuotiaasta lähtien.

Tapaamme Christinan ja Holmegårds Future X -nimisen hevosen – joka ystävien keskuudessa tunnetaan nimellä Futte – kauniina kevätpäivänä Juutinmaalla Tanskassa. Futte näyttää onnelliselta ja valmiilta päivän seikkailuihin. Kenties siksi, että me viisi seisomme siellä sitä ihastelemassa. Christina silittää hellästi sen kaulaa.


Mistä ratsastuksessa pidät eniten?

Eläinten kanssa olemisesta. Luottamuksesta, joka on rakennettava hevosen ja ratsastajan välille. Sinun on ansaittava eläimen luottamus. Lisäksi pidän tallien rauhallisesta ympäristöstä. Nytkin ainoa ääni tulee hevosen pureskelusta. Se on yksinkertaisesti paikka, jossa voi vaan olla. Sain muistutuksen tästä, kun tyttäreni syntyi ja kärsi elämänsä ensimmäiset kuukautensa koliikista. Silloin oli todella mukava saada tauko siitä kaikesta ja mennä tallille nauttimaan rauhasta.

Luottamus näyttäisi olevan tärkeää, kun seistään säkäkorkeudeltaan 180-senttisen Futten kaltaisen uljaan hevosen vieressä. Onneksi Futte on rauhallinen ja on helppo havaita, että Christina ja Futte ovat olleet kumppaneita jo yli vuosikymmenen ajan.


Kun omistat hevosen, sinun on mentävä ulos säällä kuin säällä. Kuinka pukeudut silloin?

Palelen helposti ja olen vuosien varrella oppinut, että hevosten kanssa on tärkeää pukeutua kerroksittain. Siksi käytän aina ensimmäisenä kerroksena villatoppia tai ohutta villapaitaa, koska villa lämmittää ja kuljettaa kosteuden pois iholta. Keväällä ja alkusyksyllä käytän kevyttä toppatakkia ja joskus myös toppaliiviä. Talvella pukeudun paksuun untuvatakkiin. Todella kylmällä säällä ulkona ratsastaessa käytän ratsastushousujen alla ohuita merinovillaleggingsejä ja ratsastussaappaissa varpaita lämmittäviä villasukkia.


Mikä on suosikkituotteesi DILLINGin valikoimasta?

Valitettavasti minulla ei vielä ole kokemusta kovin monista DILLING-tuotteista, mutta niiden perusteella mitä minulla on, olen jo suuri fani. Erityissuosikkini on villapaita! Se on ihanan kevyt, mutta lämmin. Myös takki yllätti minut positiivisesti, sekin on kevyt ja silti niin ihanan lämmin.


10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.