Puuvillamme

Ekologisesta puuvillasta

Olemme DILLINGillä valmistaneet puuvillaisia vaatteita ja alusvaatteita suurimman osan yli 100-vuotisesta historiastamme – tarkalleen ottaen vuodesta 1943 lähtien. Emme tee kompromisseja laadun suhteen, ja olemmekin käyttäneet viimeiset lähes 80 vuotta puuvillatuotteidemme laadun kehittämiseen, jotta voimme tarjota sinulle aina parasta mahdollista laatua.

Ainutlaatuisen korkea laatu

Puuvillatuotteemme on valmistettu käsin poimitusta ekologisesta puuvillasta. Kun puuvilla poimitaan käsin, poimitaan vain puuvillan nuput eikä mukaan tule vartta kuten koneellisesti poimittaessa. Tämä tekee puuvillasta parempilaatuista ja kuidut säilyvät pitkinä, kestävinä ja pehmeinä.

Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen tuote. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen.

Kestävyys

Monet puuvillatuotteistamme ovat alusvaatteita – tuotteita, joita käytät eniten ja ne ovat lähimpänä ihoasi. Tämä on riittävä syy todeta, että alusvaatteiden tulisi olla valmistettu parhaista ja korkealaatuisista kuiduista.

Erityisesti alusvaatteiden on kestettävä säännöllistä ja usein toistuvaa pesua. Laadukkaat puuvillatuotteet kestävät runsasta käyttöä ja pesua, ennen kuin niissä näkyy kulumisen merkkejä. Kun investoit ajattomiin, korkealaatuisiin ekologisiin tuotteisiin, autat valinnallasi vähentämään kulutusta ja keventämään ympäristön kuormitusta.

Värjätty värjäämössämme Tanskassa

Useimmilla puuvillatuotteillamme on Joutsenmerkki, ja ne värjätään Tanskan värjäämössämme ilman haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.* Tuotteille tehdään värjäämössä hellävarainen ja allergiaystävällinen BioPolish-entsyymikäsittely, joka auttaa tuotteita säilyttämään alkuperäisen muotonsa ja värinsä – myös toistuvien pesujen jälkeen, kun tuotetta on huollettu hoito- ja pesuohjemerkintöjen mukaisesti. Saat ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, jonka voi pukea huolettomin mielin ihoa vasten.

*Ne puuvillatuotteet, joita ei ole värjätty omassa värjäämössämme, on värjätty Puolassa, Portugalissa tai Turkissa ilman haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja. Tarkat tiedot tietyn tuotteen toimitusketjusta saat kyseisen tuotteen tuotekuvaussivulta.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.