Yhdessä voimme auttaa ukrainalaisia pysymään lämpimänä tänä talvena

Perjantaina 25.11. on Black Friday ja jälleen kerran alennusten tarjoamisen sijaan lahjoitamme 20 % päivän myyntituotoista hyväntekeväisyyteen.

Sota raivoaa yhä Ukrainassa ja kansa maksaa siitä kovimman hinnan. Haluamme auttaa kaikin mahdollisin tavoin.

Tänä vuonna olemme päättäneet tukea Ukrainan maan sisäisesti siirtymään joutuneita – ja toivomme, että autatte meitä tässä tärkeässä asiassa.

DILLINGin tuotanto Ukrainassa

Aiemmin tänä vuonna DILLING aloitti tuotannon Ukrainassa. Olemme jo pitkään halunneet laajentaa tuotantokapasiteettiamme Euroopassa, ja Ukraina oli tutkassamme jo ennen sotaa, koska siellä on ompeluvalmistajia, jotka tunnetaan korkeasta työlaadustaan ja erinomaisesta tekstiilityön osaamisestaan.

Olimme jo vuoropuhelussa Lesyan ompelimon kanssa, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan helmikuussa 2022. Seuraavien kuukausien aikana vuoropuhelu pysyvästä yhteistyöstä jatkui, ja heinäkuussa 2022 ensimmäiset DILLING-tuotteet lähtivät Novohrad-Volynskyin tehtaalta, joka sijaitsee Ukrainan luoteisosassa.

Tällä hetkellä siellä DILLINGille ompelee 30 ompelijaa. Vuoden 2023 tavoitteena on kasvattaa ompelijoiden määrä 50:een ja valmistaa 12 000 vaatekappaletta viikossa.

Maan sisäisesti siirtymään joutuneiden auttaminen Novohrad-Volynskyissa

Sodan alettua monet siviilit ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan. Tällä hetkellä Novohrad-Volynskyin alueella, jossa Lesya sijaitsee, elää noin 10 000 maan sisäisesti siirtymään joutunutta.

Sodan ja kansainvälisen energiakriisin aikana monet ukrainalaiset saattavat joutua kohtaamaan talven ilman lämmitystä, vettä tai sähköä. Talvella Ukrainan keskilämpötila on useimmiten pakkasen puolella, mikä voi pahentaa jo ennestään kriittistä tilannetta.

Yhteinen Black Friday -lahjoituksemme

Sinun avullasi lahjoitamme 20 % perjantain 25.11.2022 myyntituotoistamme. Lahjoituksesta saaduilla rahoilla hankitaan muun muassa 600 merinovillalla vuorattua takkia sekä lämpimiä vaatteita, huopia, pusseja ruoan säilyttämiseen ja tarvittavia hygieniatuotteita, jotta Novohrad-Volynskyin maan sisäisesti siirtymään joutuneet voivat pysyä lämpiminä.

Teemme yhteistyötä Lesyan ja ukrainalaisen humanitaarisen voittoa tavoittelemattoman Valkiria-järjestön kanssa, jolla on myös tanskalainen kumppanuusjärjestö "Save Ukraine". Yhdessä heidän kanssaan voimme varmistaa, että tukemme jaetaan niitä eniten tarvitseville.

Toivomme, että yhdessä voimme vaikuttaa Ukrainan tilanteeseen.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.