Jooga

DILLINGin urheiluvaatteissa yhdistyvät merinovillan luonnolliset ominaisuudet parhaimpaan suorituskykyyn keskittyvän suunnittelun kanssa.

Mallisto koostuu laajasta valikoimasta yksittäisiä villaisia alus- ja välikerroksia, jotka tarjoavat luonnollisen hengittävän, kehon lämpötilaa säätelevän ja antibakteerisen vaihtoehdon synteettisille materiaaleille.

Neulontatekniikan ja muotoilun avulla on haluttu tarjota sinulle paras mahdollinen mukavuus ja täysi liikelaajuus.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.