Seuraa DILLINGiä Patagoniaan Argentiinaan

Me DILLINGillä olemme onnekkaita, sillä useat asiakkaistamme ovat sitoutuneita samoihin asioihin kuin me. Saamme paljon kysymyksiä monista eri aiheista, mutta yksi aina esiin nouseva aihe on eläinten hyvinvointi. Se onkin hyvin tärkeä aihe. On tärkeää tietää, mistä villa kunkin paitaan tulee, ja minkälaisissa olosuhteissa lampaat elävät. Siksi haluammekin kutsua sinut Patagoniaan.
Olemme luonnollisesti valinneet huolellisesti toimittajamme, Fuhrmannin. Olemme selvittäneet, mitä sertifikaatteja yrityksellä on (GOTS) ja esittäneet kysymyksiä tuotannosta ja eläinten olosuhteista. On myös hyvä todeta ne omin silmin. Siksi keväällä toimitusjohtajamme Morten Dilling matkusti Patagoniaan Argentiinaan ja vieraili lammastiloilla keskustellakseen ekologisten tilallisten kanssa.


Morten Dilling kertoo…

''Oli uskomattoman postiivinen elämys vierailla argentiinalaisilla tiloilla ja tehtailla, missä villa valmistellaan kehrättäväksi. Näin suurenmoista intohimoa ekologisen villan valmistukseen, mikä kohtaa DILLINGin arvomaailman kanssa. Esimerkiksi ensimmäinen aihe, johon törmäsimme vierailullamme eräällä tehtaalla, oli niinkin epätavallinen kuin globaali ilmaston lämpeneminen. Globaali ilmaston lämpeneminen on jotain, mikä huolestuttaa ja mietityttää sekä Fuhrmannia että tilallisia. Siksi tilalliset, jotka toimivat Fuhrmannin kanssa, pumppaavat veden lampaille joko tuuli- tai aurinkoenergiaa käyttäen, vaikka tätä ei edes vaadita ekologisilta lammastilallisilta.''

ELÄINTEN HYVINVOINTI

''Toinen aihe, josta he mielellään keskustelivat, on eläinten hyvinvointi. Tilalliset, jotka tapasin, todella välittävät lampaidensa hyvinvoinnista. Siihen on monta syytä. Ennen kaikkea luonnollisesti eläinten takia – on itsestään selvää, että niillä tulee olla hyvät oltavat. Toiseksi tilallisilla oli asenne, että onnellisilta lampailta saa hienompaa villaa. On siis myös heidän oma intressinsä, että eläimet voivat hyvin. Jos haluat tietää lisää eläinten olosuhteista, lue myös näkemyksemme puhtaasta tuotannosta.''

LUONNOLLINEN OSA EKOSYSTEEMIÄ

''Patagoniassa tilojen välimatkat ovat pitkiä. Lampailla on siksi laajat aukeat laidunalueet, jotka myös tarjoavat luonnollisen ravinnon lampaille. Meidän ajelumme yhdeltä tilalta toiselle oli 20 peninkulmaa, joten näimme paljon muutakin kuin lampaita, jopa villejä strutseja ja antilooppeja. Lammas on siten luonnollinen osa systeemiä ja ne pystyvät selviämään alueella, jossa on niukasti ravintoa.''

GOMÉZIN PERHE

''Yhtä tilaa, jossa vierailin, johti nainen ja hänen kolme aikuista lastaan. Kaksi lapsista oli kouluttautunut eläinlääkäriksi 1000 peninkulman päässä kotoaan, mutta he olivat palanneet takaisin auttaakseen kotitilalla. Se teki minuun suuren vaikutuksen.''
Haluatko tietää enemmän? Tutustu argentiinalaiseen toimittajaamme Fuhrmanniin.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.