Neljä hyvää syytä valita merinovilla urheiluun ja ulkoiluun – koko vuoden ympäri

Synteettiset kuidut kuten polyesteri ovat jo vuosia olleet yleisimpiä materiaaleja urheilu- ja ulkoiluvaatteissa. Merinovilla on kuitenkin saavuttanut kilpailijan aseman, eikä syyttä. Merinovilla on luonnon oma materiaali, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä, kuivana ja hajuttomana – ympäri vuoden.

Kuten moni teistä jo tietääkin, villa on ihanteellinen materiaali tarjoamaan lämpöä kylminä päivinä, mutta se on oikeastaan ihanteellinen materiaali aina silloin, kun raitis ulkoilma kutsuu sinua. Esimerkiksi kevään aamulenkille, kesän pyöräretkille tai syksyn vaelluksille värikkäissä ruskamaisemissa. Jos meiltä kysyt, villalla on fantastisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä aivan erityisen materiaalin.1. PYSYT LÄMPIMÄNÄ KYLMÄLLÄ SÄÄLLÄ JA VIILEÄNÄ, KUN ON KUUMA

Merinovillakuidussa on paljon pieniä ilmataskuja ja siitä syystä se kykenee eristämään niin lämmöltä kuin kylmyydeltä. Luonnossa tämä ominaisuus auttaa lammasta pysymään mukavan lämpöisenä koko vuoden ympäri, ilmastosta tai aktiivisuustasosta riippumatta – ja villa tarjoaa tämän saman myös sinulle.


2. SITOO KOSTEUTTA JA PITÄÄ SINUT KUIVANA

Merinovilla kykenee sitomaan itseensä kosteutta jopa 33 % omasta painostaan, tuntumatta kuitenkaan märältä. Tämäkin on villakuidun pienten ilmataskujen ansiota. Villa siirtää kosteuden pois iholta ja sitoo sen näihin pieniin ilmataskuihin. Tästä syystä se on erinomainen ja mukava valinta urheiluun ja ulkoiluun, ja villa ei tule kosteaksi samalla tavalla kuin synteettiset materiaalit tai puuvilla. Villa antaa ihon hengittää ja jos villa kastuu, se eristää ja pitää sinut lämpimänä jopa taukojen aikana.


3. VILLA SUOJAA HIENHAJULTA

Yksi villan paras hyöty urheiluun ja ulkoiluun, on sen tarjoama suoja hienhajulta. Kyllä, tämä on totta. Ensinnäkin on tärkeää mainita, että hiki ei itsessään haise miltään. Hienhaju syntyy vasta iholla olevien bakteerien vaikutuksesta ja synnyttää sen niin tutuksi tulleen hienhajun. Kun villa sitoo kosteuden pois iholta, kuten edellä kuvasimme, kosteus on sidottu villan rakenteeseen, jonne bakteerit eivät pääse tunkeutumaan, eikä näin hienhajua pääse edes syntymään. Näin villa ehkäisee hienhajulta ja villaiset alusvaatteet eivät haise, kuten polyesterin kaltaiset vaatteet usein tekevät. Tämä on myös huomionarvoinen asia, kun matkustat, koska voit käyttää samoja vaatteita useita päiviä ja säästät tilaa matkalaukustasi.

4. OHUT JA IHANAN PEHMEÄ

Merinovilla on fantastinen materiaali alusvaatteisiin, sillä materiaali tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Merinovillaa käytetään urheilu- ja ulkoiluvaatteissa, koska se on ohuempaa ja sen kuitu on hienompaa kuin muiden villalaatujen kuitu. Voit siis kokea kaikki villan mahtavat ominaisuudet kevyessä ja hengittävässä laadussa – aina kun sinulla on mahdollisuus liikuntaan.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.