3 hyvää syytä pukea lapsi villaan

Talvikuukaudet voivat olla rankkaa aikaa pienokaisille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, joko liian lämpimissä tai vähissä vaatteissa. Jos haluat varmistaa, että lapsesi on pukeutunut kunnolla, niin suosittelemme villaa aluskerrastoksi – tässä kolme hyvää syytä miksi.

1. VAPAUS LIIKKUA


Vauhti on melkoinen, kun päiväkodin pienokaiset rientävät ulos leikkimään. On niin paljon tekemistä: juoksemista, pyöräilyä, kiipeilyä ja liukumäkiä. Siksi villa-alusvaatteet ovat tarpeen. Ne tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja pitävät lapset lämpiminä. Villa sitoo kosteuden pois iholta, ja tarjoaa näin lapsille vapauden keskittyä olennaiseen – leikkimiseen. Villa-alusvaatteilla varmistat sen.


2. HYVÄT UNET


Oikea ruumiinlämpö takaa hyvät unet. Villa-alusvaatteet auttavat lasta kehon lämpötilan säätelyssä, koska villa antaa kehon hengittää ja sitoo kosteuden pois iholta. Mutta villa takaa myös lämmön silloin, kun peitto on yllättäen yöllä potkittu pois päältä.


3. AUTTAA PYSYMÄÄN LÄMPIMÄNÄ JA KUIVANA


Lapset hikoilevat, kuolaavat, hyppivät lätäköissä ja leikkivät hiekalla. Toisin sanoen: lapsesi on pidettävä kuivana. Villa-alusvaatteet auttavat tässä tehtävässä. Villa-alusvaatteet pystyvät sitomaan kosteutta lapsen iholta viisi kertaa paremmin kuin puuvillavaatteet. Villavaatteet auttavat siis pitämään lapsesi kuivana ja lämpimänä. (Muista: jos käytät villaa sekä puuvillaa niin, että puuvilla on ihoa vasten, villan hyvät ominaisuudet eivät pääse toimimaan. Villan tulisi toimiakseen olla ihoa vasten).

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.