Vaellus

Vaellusvaatteidemme huolellisesti valikoidut materiaalit ja harkittu suunnittelu takaavat sinulle parhaat olosuhteet seikkailuihisi luonnossa. Merinovillasta valmistetut urheiluvaatteemme ovat hengittäviä, lämpötilaa sääteleviä ja antibakteerisia – toisin kuin synteettisistä kuiduista valmistetut.

Vaelluksella tarvitaan vaatteita, jotka pitävät olon lämpimänä, ja päällysvaatteita, jotka suojaavat arvaamattomilta sääolosuhteilta.

Merinovillaiset legginsit, pitkät alushousut ja paidat auttavat pysymään lämpimänä. Tekniset softshell-takit, joiden pintakerros on kierrätettyä nailonia, ovat puolestaan erittäin kestäviä sekä vettä ja tuulta hylkiviä. Vuori on pehmeää ja hengittävää villaa.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.