Vaatteet ilman haitallisia kemikaaleja

Villa on villaa... vai onko?

Villatyyppien välillä on itse asiassa suuria eroja – ei ainoastaan laadun suhteen, vaan myös – ja ehkä vielä tärkeämpää – sen suhteen, miten kuituja käsitellään tuotannon aikana.

Pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, saaneessa värjäämössämme emme käytä lainkaan raskasmetalleja tai ympäristöä kuormittavaa Superwash-käsittelyä tuotannossamme.

Superwash-menetelmän sijaan käsittelemme puhtaat merinovillakuidut pehmentävällä, ympäristöystävällisellä 10 tuntia kestävällä värjäys- ja entsyymikäsittelyllä. Entsyymikäsittely kohdistuu kuitujen peptidisidoksiin proteiinien hajottamiseksi. Tämä poistaa hellävaraisesti kutittavat karvat ja pehmentää villakuidut, mutta jättää merinovillan kaikki hyvät luonnolliset ominaisuudet täysin koskemattomiksi – näin saat poikkeuksellisen pehmeän ja puhtaan tuotteen.

Tämän entsyymikäsittelyn myötä villamme on ainutlaatuista, sillä se on valmistettu käyttämättä klooria ja muovia. Hellävaraisempi menetelmä kuitenkin tekee merinovillatuotteistamme hieman herkempiä äkillisille lämpötilanmuutoksille ja kovalle kulutukselle. Jotta merinovillakuitujen upeat luonnolliset ominaisuudet säilyisivät ennallaan, varmista että noudatat vaatteesi hoito- ja pesuohjemerkintöjä, tai vieraile pesuoppaassamme täällä, josta löydät DILLING-villasi pesuohjeet.

Kaikki tuotteemme, jotka on valmistettu tyypillisestä villalaadustamme – 1x1, 8x1 ja multiribbineuloksesta – ovat saaneet ainutlaatuisen 10-tuntisen ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka lopputuloksena on uskomattoman pehmeä ja kutittamaton tuote.

Superwash-käsittelyn sijaan vaatteemme ovat saaneet ainutlaatuisen 10-tuntisen, ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka tuloksena voimme tarjota sinulle uskomattoman pehmeän ja kutittamattoman tuotteen.

EXP-käsittely

Merinovillasilkkiset tuotteemme ovat saaneet EXP-käsittelyn – vaihtoehto Superwash-käsittelylle – ilman klooria ja jossa merinovillan kutittavat pienet karvat kapseloidaan, ja lopputuloksena on erittäin pehmeä ja kutittamaton villa.

Naturetexx® Plasma -käsittely

Kaikki sileäneulos-, 4x2- ja villafroteetuotteemme ovat saaneet Naturetexx® Plasma -käsittelyn – se on ympäristöystävällinen metodi, jossa villakuitujen käsittelyyn käytetään vain sähköä ja ilmaa. Käsittelyn tuloksena voimme tarjota sinulle kestävän ja uskomattoman pehmeän tuotteen.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.