Vaatteet ilman haitallisia kemikaaleja

Villa on villaa... vai onko?

Villatyyppien välillä on itse asiassa suuria eroja – ei ainoastaan laadun suhteen, vaan myös – ja ehkä vielä tärkeämpää – sen suhteen, miten kuituja käsitellään tuotannon aikana.

Pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, saaneessa värjäämössämme emme käytä lainkaan raskasmetalleja tai ympäristöä kuormittavaa Superwash-käsittelyä tuotannossamme.

Superwash-menetelmän sijaan käsittelemme puhtaat merinovillakuidut pehmentävällä, ympäristöystävällisellä 10 tuntia kestävällä värjäys- ja entsyymikäsittelyllä. Entsyymikäsittely kohdistuu kuitujen peptidisidoksiin proteiinien hajottamiseksi. Tämä poistaa hellävaraisesti kutittavat karvat ja pehmentää villakuidut, mutta jättää merinovillan kaikki hyvät luonnolliset ominaisuudet täysin koskemattomiksi – näin saat poikkeuksellisen pehmeän ja puhtaan tuotteen.

Tämän entsyymikäsittelyn myötä villamme on ainutlaatuista, sillä se on valmistettu käyttämättä klooria ja muovia. Hellävaraisempi menetelmä kuitenkin tekee merinovillatuotteistamme hieman herkempiä äkillisille lämpötilanmuutoksille ja kovalle kulutukselle. Jotta merinovillakuitujen upeat luonnolliset ominaisuudet säilyisivät ennallaan, varmista että noudatat vaatteesi hoito- ja pesuohjemerkintöjä, tai vieraile pesuoppaassamme täällä, josta löydät DILLING-villasi pesuohjeet.

Kaikki tuotteemme, jotka on valmistettu tyypillisestä villalaadustamme – 1x1, 8x1 ja multiribbineuloksesta – ovat saaneet ainutlaatuisen 10-tuntisen ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka lopputuloksena on uskomattoman pehmeä ja kutittamaton tuote.*

*Ei koske meleerattuja ja raidallisia tuotteitamme. Nämä ovat Saksassa värjättyjä lankoja. Kuten muutkin tuotteemme, myös nämä valmistetaan ilman raskasmetalleja

Superwash-käsittelyn sijaan vaatteemme ovat saaneet ainutlaatuisen 10-tuntisen, ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka tuloksena voimme tarjota sinulle uskomattoman pehmeän ja kutittamattoman tuotteen.

EXP-käsittely

Merinovillasilkkiset tuotteemme ovat saaneet EXP-käsittelyn – vaihtoehto Superwash-käsittelylle – ilman klooria ja jossa merinovillan kutittavat pienet karvat kapseloidaan, ja lopputuloksena on erittäin pehmeä ja kutittamaton villa.

Naturetexx® Plasma -käsittely

Kaikki sileäneulos-, 4x2- ja villafroteetuotteemme ovat saaneet Naturetexx® Plasma -käsittelyn – se on ympäristöystävällinen metodi, jossa villakuitujen käsittelyyn käytetään vain sähköä ja ilmaa. Käsittelyn tuloksena voimme tarjota sinulle kestävän ja uskomattoman pehmeän tuotteen.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING Underwear on tanskalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ekologisten alusvaatteiden valmistuksessa. Neljän sukupolven ajan olemme valmistaneet alusvaatteita koko perheelle – EU-sääntöjä noudattaen ja ilman haitallisia kemikaaleja. Ekologiset alusvaatteemme ovat edullisia, koska asioit suoraan valmistajan kanssa.

DILLINGin verkkokaupasta löydät mukavat ja tyylikkäät alusvaatteet parhaista materiaaleista, esimerkiksi ekopuuvillasta. Meiltä löydät myös naisten toppeja ja miesten alusvaatteita. Ekologisesta merinovillasta valmistetut alusvaatteemme käsittelemme erityisen hellävaraisesti. Ulkoilma-aktiviteetteihin tarjoamme kosteutta imeviä, hengittäviä teknisiä alusasuja, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Sesongit ja kategoriat – Hiihtoalusasut, Termoalusasut, Metsästys- & Kalastusvaatteet, Joogavaatteet, Lenkkeily- ja urheilualusvaatteet, UV-suojavaatteet, Villaiset yöasut, Perusvaatteet.

Haluatko tilata tuotteita muualle kuin Suomeen? DILLINGin ylellisiä merinovilla-alusvaatteita myyvä verkkokauppa löytyy myös näistä maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Löydä DILLING – ekologiset alusvaatteet, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Lisätietoja löydät blogistamme.