Albinas

Päämekaanikko Avadanin ompelimolla

Työpajani ja elämäni

Päämekaanikko, Albinas Jaras, tunnistaa jokaisen äänen ompelimomme 250 koneesta. On välittömästi selvää, että Albinas on tyytyväinen mies. Riippumatta siitä, mitä kysyt häneltä, vastaus tulee aina hymyn ja naurahduksen kera. Hän ei koskaan ärsyynny, vaikka mitä pyytäisit häneltä.

“Erimielisyyksiä voi syntyä johdon kanssa, jos pysäytän ompelukoneen ja samalla yhden tuotantolinjoistamme ilman heidän lupaansa. Mutta tunnen jokaisen koneen kuin ne olisivat omiani, ja 26 vuoden kokemuksella Avadanissa osaan kuulla jo koneen äänestä, mikäli se kaipaa huoltoa tai on rikki. Jos näin on, pysäytän koneen välittömästi ja korjaan sen, vaikka kukaan muu ei huomaisikaan eroa koneen äänessä,“ kertoo Albinas naurahtaen.

Mutta tunnen jokaisen koneen kuin ne olisivat omiani, ja 26 vuoden kokemuksella Avadanissa osaan kuulla jo koneen äänestä, mikäli se kaipaa huoltoa tai on rikki.

Albinas

Päämekaanikko Avadanin ompelimolla

Marijampole ompelimon koneet saavat päivittäin hellää hoivaa tai huoltotarkastuksen 62-vuotiaalta Albinasilta ja hänen työntekijöiltään. Kaikki 50 japanilaista 'Yamato' flatlock -ompelukonetta saavat aivan erityistä huolenpitoa. Nämä koneet tekevät hyvin tasaista ja pehmeää jälkeä, jota et edes huomaa ihoasi vasten. Jokainen kone maksaa 11 000 euroa, joten ne eivät saa rikkoutua. Tämän hintaluokan koneiden säätämiseen tarvitaan paljon erikoistyökaluja, joita Albinasilla on työpajassaan paljon. Kaikki työkalut ovat täydellisessä ja erityisesti harkitussa järjestyksessä, eikä kukaan saa muuttaa tätä järjestystä. Valokuvaaja saa huomata tämän siirtäessään työkalua hiukan. Albinas ripustaa sen nopeasti takaisin omalle paikalleen.

“Työkalut ovat koko elämäni. Tiedän tarkalleen missä niiden tulee sijaita ja milloin niitä tulee käyttää. Omilla paikoillaan pysyvät työkalut tuovat minulle mielenrauhan, jota tarvitsen ompelimon tehokkaaseen johtamiseen,“ kertoo Albinas jälleen hymyillen.10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Your debug ID: