Miten torjut vaatekoit

Miten torjut vaatekoit

Ei ole mikään salaisuus, että rakastamme villaa ja sen mahtavia ominaisuuksia. Valitettavasti niin tekevät myös vaatekoit. Siksi on tärkeää ryhtyä varotoimiin käytön, varastoinnin ja puhdistamisen suhteen. Olemme keränneet neljä neuvoa, joiden avulla voit välttää koit ja suojata tuotteesi, jotta ne kestävät pitkään.

Käytä villavaatteita

Käyttämällä vaatteita pidät koit helposti loitolla. Koit eivät viihdy liikkeessä olevissa vaatteissa. Jos taas villavaatteitasi ei ole käytetty useisiin viikkoihin, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat varotoimet.

Säilytä villavaatteesi ilmatiiviissä pussissa tai laatikossa

Säilyttämällä puhtaat villavaatteet ilmatiiviissä pusseissa tai laatikoissa, koilla ei ole mahdollisuutta päästä käsiksi niihin. Mikäli vaatekoit ovat jo vaivanasi, suosittelemme ilmatiivistä säilyttämistä, jolloin vielä elossa olevat toukat menehtyvät hapenpuutteeseen.

Pidä vaatekaappisi puhtaana

Pölyä on kaikissa kodeissa ja sitä on erityisen vaikea välttää vaatekaapissa tai makuuhuoneessa, jossa usein säilytämme vaatteitamme. Pöly ja lika voivat myös houkutella koita. Siksi on hyvä imuroida ja puhdistaa vaatekaappi säännöllisesti.

Lisää tuoksu

Setripuulla, laventelilla ja sitruunalla on useita hyviä ominaisuuksia: niissä on ihana tuoksu, mutta ne voivat myös auttaa pitämään vaatekoit poissa. On siis hyödyllistä sijoittaa setripuuta tai kuivattuja kukkia pieneen kangaspussiin ja laittaa ne villavaatteidesi säilytyspaikkaan.

Koihyökkäyksen kohteena

Valitettavasti vaatekoiden hyökkäys on mahdollinen. Parasta tällöin on pestä ja kuivata vaatteet ja kun ne ovat täysin kuivia, säilöt ne ilmatiiviisiin pusseihin tai laatikoihin, jotta pääset eroon vielä elossa olevista koiperhosen toukista. Voit myös ripustaa vaatteesi ulos pakkaseen tai laittaa ne pakastimeen 24 tunniksi. Imuroi ja puhdista vaatekaappi, ennen kuin laitat vaatteet takaisin.

Jos vaatekoit vaivaavat sinua usein, suosittelemme koiansan hankkimista.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.

Your debug ID: