Lasten pusero

Ingrid Bergtun näyttää, miten voit kierrättää oman puserosi lapsellesi sopivaksi. Katso lisää inspiraatiota Instagram-tililtä: @ingridbergtun.

Ingrid kuuluu Fæbrik-ryhmään (katso @jointhefaebrik Instagramissa), jossa hän yhdessä kolmen muun norjalaisnaisen kanssa haluaa osoittaa, että jokainen voi ommella itse vaatteensa käytetyistä tekstiileistä. Sloganilla "Create responsibly, wear sustainably" he antavat inspiraatiota ommeltaviin vaatteisiin, tarjoavat ompelukursseja aloittelijoille jne. Vuonna 2023 he julkaisivat kirjan "Sybogen", jossa on askel askeleelta ohjeita kaikkeen puseroista, haalareista ja takeista mekkoihin, toppeihin ja laukkuihin – ja muita vinkkejä ympäristöystävälliseen vaatekaappiin.

Mitä tarvitset

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.