Tehdään Black Fridayna luonnosta monimuotoisempi

Tue DILLINGin kanssa WWF:ää

Meille on tullut jo perinteeksi lahjoittaa 20 % Black Fridayn tuotosta – yhdessä teidän kanssanne – hyvään tarkoitukseen sen sijaan, että tarjoaisimme alennuksia.

Tänä vuonna lahjoitus menee WWF:n työhön luonnon monimuotoisuuden tukemiseksi Euroopassa. Kohde sopii yhteen kasvavan DILLING-yhteisömme ajatuksien kanssa, jossa jaamme vakaat näkemykset koskien tuotantoa, eläinten hyvinvointia ja ympäristöä.

Luonnon monimuotoisuus on lähellä sydäntämme – myös nyt marraskuussa – ja luonto tarvitsee paremmat olosuhteet kukoistaakseen. Parhaillaan monet lajit, elinympäristöt ja ekosysteemit ovat katoamassa maailmanlaajuisesti hälyttävää vauhtia.

Biologinen monimuotoisuus tarjoaa meille puhdasta ilmaa, raikasta vettä, hyvälaatuista maaperää ja viljelykasvien pölytystä, joten emme pärjää ilman sitä.*

*Lähde: Euroopan parlamentti.

Black Fridayna tuemme WWF:ää

Luonnon monimuotoisuuskriisi on monitahoinen asia ja voi olla vaikea ymmärtää, mitä voimme tehdä – sekä suuressa että pienessä mittakaavassa – luodaksemme paremmat olosuhteet villieläimille ja kasveille.

Kun tuemme maailman johtavaa riippumatonta luonnonsuojelujärjestöä WWF:ää, lahjoituksemme menee luonnon monimuotoisuuden palauttamiseen ja uhanalaisten lajien suojeluun.

Kukaan ei voi pelastaa luontoa yksin, mutta yhdessä voimme vaikuttaa siihen, että luonto palautuu paikkoihin, joihin me ihmiset olemme luoneet yhdenmukaisuutta.

Samalla jokainen meistä voi parantaa paikallista luonnon monimuotoisuutta antamalla puutarhan osittain villiintyä ja ruohon sekä kasvien kasvaa vapaasti, tai istuttamalla kausikukkia parvekkeelle. Tämä tarjoaa lisää elinympäristöjä mehiläisille, perhosille ja muille hyönteisille.

Lue lisää WWF:n työstä luonnon monimuotoisuuden hyväksi.

DILLINGin oma luonnonpuisto

Olemme DILLINGillä sitoutuneet parantamaan luonnon monimuotoisuuden edellytyksiä myös omilla maa-alueillamme. Tällä hetkellä 53 000 neliömetriä maata pääkonttorimme ympäristössä Herningissä, Tanskassa on tehty eläinten ja kasvien elinympäristöksi..

Kun proteiinipitoinen ruoho alkaa kasvaa puiston viiden järven ympärillä, niin tulevaisuudessa tällä maalla laiduntavat lampaat. Kevään koittaessa sikurin ja keltamaitteen kaltaiset kasvit kukkivat lampaiden aitauksen ulkopuolella.

Samaan biologiseen monimuotoisuuteen panostetaan myös oman värjäämömme ympäristössä, jossa ruoho ja luonnonvaraiset kasvit saavat kasvaa vapaasti.

Toivomme, että tuet kanssamme Black Fridayna perjantaina 24. marraskuuta tätä arvokasta työtä, jolla pyritään palauttamaan osa Euroopan villistä luonnosta.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.