Allergiaystävälliset vaatteet

Allergiaystävälliset vaatteet

Allergia on yksi yleisimmistä kroonisista sairauksista, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään maailmanlaajuisesti. Me DILLINGillä haluamme olla voimakkaasti vaikuttamassa allergioiden ja yliherkkyyksien vähentämisessä. Niin paljon, että olemme lahjoittaneet 20 prosenttia Black Friday -liikevaihdostamme seitsemälle kansalliselle allergiajärjestölle kolmen viime vuoden aikana. Lue lisää yhteistyöstämme näiden järjestöjen kanssa täältä.

* Perustuu DAAB:n (Deutscher Allergie - und Asthmabund) haastatteluun.

Jokapäiväiset kemikaalit

Olemme päivittäin kosketuksissa satojen eri kemikaalien kanssa. Hengitysilman, syömämme ruoan ja käyttämiemme vaatteiden kautta. Kemikaaleja lisätään tuotteen parantamiseksi, mutta monet niistä ovat haitallisia, ja ne on yhdistetty terveysongelmiin, kuten allergioihin ja hormonihäiriöihin.

DILLINGillä valmistamme vain luonnollisia, puhtaita ja allergiaystävällisiä tuotteita. Olemme hyvin tietoisia siitä, että ihoa lähimpänä olevien tuotteiden on oltava vapaita haitallisista aineista, kemikaaleista ja mahdollisista allergian aiheuttajista. Epäpuhtaudet voivat ärsyttää ja häiritä ihon pintakerrosta, ja tulehtunut iho on läpäisevämpi muille epäpuhtauksille, kuten allergeeneille. Terve, ehjä iho tarjoaa hyvän suojan monilta ulkoisilta vaikutuksilta, joten on tärkeää, että iho on terve ja kestävä.

Lapset ovat alttiimpia

Lasten iho on läpäisevämpi, eikä heidän kehonsa poista haitallisia kemikaaleja samalla tavalla kuin aikuisten, minkä vuoksi he ovat alttiimpia ärsyttäville aineille. Siksi kuulemme niin paljon ihottumasta, atopioista ja muista iho-ongelmista lasten ensimmäisen vuoden aikana. Vauvan iho vaatii herkkää hoitoa ja asianmukaista suojaa vaatteissa olevia allergioita aiheuttavia kemikaaleja vastaan.

Yksi parhaista tavoista suojella lapsia on pukea heidät luonnonmateriaaleihin, joissa ei ole haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja. DILLINGin tuotteet on valmistettu luonnonmukaisesta merinovillasta ja puuvillasta, joissa ei ole haitallisia kemikaaleja – ne on tuotettu, jotta lapsesi saisivat parhaan mahdollisen alun elämälleen.

Ovatko urheiluvaatteesi myrkyllisiä?

Liikunta on tärkeää ihon hyvinvoinnille, sillä se parantaa verenkiertoa ja kuljettaa epäpuhtaudet pois kehosta. Samaan aikaan hikinen iho pyrkii turpoamaan ja muuttuu läpäisevämmäksi epäpuhtauksille, mikä tarkoittaa, että käyttämäsi vaatteet voivat olla mahdollinen riski. Urheillessa vaatteet tarttuvat ihoon ja aiheuttavat paljon kitkaa.

Mitä voit tehdä? Käytä urheiluvaatteita, joissa ei ole haitallisia kemikaaleja. Etsi seuraavat merkinnät, jos haluat tehdä turvallisemman ja puhtaamman valinnan: Oeko-Tex100, GOTS, Bluesign, Cradle to Cradle, EU-ympäristömerkki, Blue Angel ja luonnon tekstiilimerkit, kuten Toxproof, IVN Naturtextil Better ja Best.

Vaatteiden myrkyllisten kemikaalien vaikutus

Vaurioitunut iho on rasite hyvinvoinnillemme, ja se voi vaikuttaa vakavasti lasten terveeseen kehitykseen. Esimerkiksi kosketusallergiaan liittyy usein kutiseva ihotulehdus, puhumattakaan kivuliaista rakkuloista ja ihon haavaumista. Sekä lapsille että aikuisille tämä on varsin epämiellyttävää. Kaiken kukkuraksi raapiessa ihoon voi aina päästä uusia epäpuhtauksia ja taudinaiheuttajia, kuten bakteereja tai ihosieniä. Ihotulehduksella voi olla myös psykologisia vaikutuksia. Kun sinulla tai lapsillasi on kipuja, on vaikea rentoutua tai nukkua, mikä voi olla stressaavaa.

Haitallisten kemikaalien säännöllinen käyttö iholla voi aiheuttaa kroonisen ihotulehduksen, jota on melko vaikea parantaa. Mutta myös kosketusallergiat ovat hyvin hankalia, sillä niitä ei voi parantaa ja ne vaikuttavat merkittävästi jokapäiväiseen elämään ja yleiseen elämänlaatuun.

Allergiaystävälliset vaatteet ja alusvaatteet

Allergiaystävällisten vaatteiden tarjoaminen on aina ollut lähellä sydäntämme, varsinkin kun vaatteet ovat ihosi lähellä. Yrityksenä olemme kokeneet allergiat omakohtaisesti, sillä entinen värjääjämestarimme Birthe Jensen sai allergian formaldehydistä jo 80-luvulla. Siitä lähtien olemme tehneet väsymättä töitä tarjotaksemme asiakkaillemme vaatteita, joissa ei ole raskasmetalleja ja haitallisia kemikaaleja.

Tämä tarkoittaa, että aina kun ostat vaatteita tai alusvaatteita DILLINGiltä, voit olla varma, että ne ovat luonnollisia, ekologisia ja kestävästi valmistettuja. Yksinkertaisesti sanottuna sinun ei tarvitse olla huolissasi, kun lapsesi laittaa vaikkapa hihan suuhunsa, eikä sinun myöskään tarvitse pestä vaatteita ennen käyttöä, koska niissä ei ole jäämiä haitallisista kemikaaleista.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.