Lupauksemme sinulle

Customer Promise
Customer Promise
Hyvä kuluttaja,
 
Me DILLINGillä työskentelemme joka ikinen päivä kehittääksemme parhaat tuotteet sinulle ja rakkaillesi. Tiedämme, että nämä ovat suuria sanoja, mutta tavoitteemme on kristallinkirkas ja tekee työstämme melko yksinkertaista, kaikista näkökulmista; suunnittelusta tuotantoon sekä palveluun ja laatuun.

Tiedämme, että suuret sanat vaativat omistautuneisuutta, ja tiedämme, että viime kädessä sinä olet se ainoa, joka päättää olemmeko saavuttaneet tavoitteemme.

Takaamme toimivamme mahdollisimman läpinäkyvästi kaikissa prosesseissamme. Keskitymme jatkuvasti siihen, että voimme varmistaa aina vain vastuullisemman ja puhtaamman tuotannon. Emme ole vielä onnistuneet täysin, mutta työskentelemme päivittäin sitä kohden.

Tärkein tehtävämme on varmistaa sinulle, kuluttajalle, vaatteitamme käyttäessäsi rajaton mukavuuden taso. Valmistamme tuotteita ekologisesta villasta ja puuvillasta, värjäämme ne ilman haitallisia kemikaaleja, ja suunnittelemme ja valmistamme kaikki vaatteet ompelimoidemme turvallisessa työympäristössä. Kaiken kaikkiaan annamme sinulle tuotteen, joka on hyvin suunniteltu, korkealaatuinen ja erittäin pitkäikäinen, joten voit käyttää vaatteita useita vuosia ja edistää siten kestävämpää kulutusta.
 
Uskomme, että tämä antaa sinulle luottamusta ja uskoa siihen, että sinä yhdessä DILLINGin kanssa, voit ottaa mahdollisimman suuresti huomioon niin ihmiset, ympäristön kuin eläinten hyvinvoinnin.

Toivomme, että sinä tietoisena kuluttajana haastat kaiken mitä sanomme ja teemme. Haluaisimme kuulla mielipiteesi ja kokemuksesi toimintatavoistamme ja tuotteistamme, jotta voimme tulla entistä paremmiksi tässä työssämme.

Tämä on lupauksemme sinulle.

Kunnioittavasti,

Koko DILLINGin väki


Charlotte, asiakaspalveluvastaavamme, kuulisi mielellään sinusta ja hänet tavoitat sähköpostista: charlotte@dilling.com

Asiakaspalvelua koskevissa yleisissä tiedusteluissa ota yhteyttä: asiakaspalvelu@dilling.fi

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise
Tärkein tehtävämme on varmistaa sinulle, kuluttajalle, vaatteitamme käyttäessäsi rajaton mukavuuden taso.

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise
Takaamme toimivamme mahdollisimman läpinäkyvästi kaikissa prosesseissamme. Keskitymme jatkuvasti siihen, että voimme varmistaa aina vain vastuullisemman ja puhtaamman tuotannon.

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise

Customer Promise
Haluaisimme kuulla mielipiteesi ja kokemuksesi toimintatavoistamme ja tuotteistamme, jotta voimme tulla entistä paremmiksi tässä työssämme.

Customer Promise