Kesävilla

ihoa hellivää keveyttä ja pehmeyttä

70 % luomumerinovillaa ja 30 % pehmeää silkkiä sisältävä ilmavat vaatteemme hellivät ihoa ja suojaavat sitä UV-säteilyltä. Lapsesi ja ympäristön suojelemiseksi emme koskaan lisää tuotteisiimme haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Hengittävän merinovillan ja kevyen silkin yhdistelmä tuntuu pehmeältä ja mukavalta lapsesi ihoa vasten. Sopii erinomaisesti sekä rentoon kotoiluun että ulkoleikkeihin.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.