Miksi villa on fantastinen materiaali lapselle kesällä? Miksi villa on fantastinen materiaali lapselle kesällä?
2018-06-01
Moni yhdistää villan kylmiin ja pimeisiin kuukausiin, jolloin haluamme pitää lapsemme lämpiminä ja kuivina. Mutta itse asiassa villa on yksi parhaista materiaaleista lapselle myös kesällä. Sillä on viilentävä vaikutus ja se pitää lapsesi myös kuivana.

Puhdistetaan muovit merestä – vaate kerrallaan Puhdistetaan muovit merestä – vaate kerrallaan
2018-05-28
Tiesitkö, että jos toimintaamme ei tule muutosta, valtamerissämme on vuonna 2050 enemmän muovijätettä kuin kaloja. Tämä on pelottava ajatus ja kehityssuunta, jonka todella toivoisimme muuttuvan. Siksi valitsimme DILLINGin uuden UV-suojavaatemalliston materiaaliksi ECONYL®-langan, jota valmistetaan muovijätteestä kuten vanhoista kalaverkoista.

5 vinkkiä villavaatteiden pesuun 5 vinkkiä villavaatteiden pesuun
2018-03-13
Monet ajattelevat, että villavaatteiden pesu on hankalaa, mutta sen ei todellakaan tarvitse olla niin. Kun tiedät miten peset villavaatteesi, saat puhdasta helposti ja nopeasti – ilman pelkoa kutistumisesta.

5 myyttiä villasta – totta vai tarua? 5 myyttiä villasta – totta vai tarua?
2018-03-13
Villa kestää vain käsinpesun? Villa sopii ainoastaan talvikäyttöön? Villa kutittaa? Voi olla vaikea tietää, mikä pitää paikkansa ja mikä ei, mutta me käymme nyt nämä väitteet läpi.

Päästä varpaisiin: pukeudu oikein juoksulenkille talvella Päästä varpaisiin: pukeudu oikein juoksulenkille talvella
2018-03-05
Pakkasen, lumisateen tai kylmän sään ei tarvitse olla juoksemisen esteenä. Pukeutumalla oikein, voit välttyä sekä palelemiselta, että hikoilun aiheuttamalta kosteudelta.

Paleletko usein? Tässä muutama hyvä vinkki lämpimänä pysymiseen Paleletko usein? Tässä muutama hyvä vinkki lämpimänä pysymiseen
2018-02-20
Kevät ei ole kaukana, mutta vilukissalle, tämä aika voi tuntua ikuisuudelta. Tässä sinulle neljä hyvää vinkkiä, miten pysyä lämpimänä siihen saakka, että kevät tuo lämmön mukanaan.

Muistitko pakata kaiken tarvittavan? Muistitko pakata kaiken tarvittavan?
2018-02-06
Hiihtoloma häämöttää jo nurkan takana, ja monille meistä tämä tarkoittaa vuotuista taukoa töistä ja koulusta, ja matkaa hiihto- tai laskettelukohteeseen.

3 hyvää syytä pukea lapsi villaan 3 hyvää syytä pukea lapsi villaan
2018-01-19
Talvikuukaudet voivat olla rankkaa aikaa pienokaisille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, joko liian lämpimissä tai vähissä vaatteissa. Jos haluat varmistaa, että lapsesi on pukeutunut kunnolla, niin suosittelemme villaa aluskerrastoksi – tässä kolme hyvää syytä miksi.

Minkä villalaadun valitsisin? Minkä villalaadun valitsisin?
2018-01-17
Meiltä löydät viisi erilaista villalaatua. Joskus oikean laadun valinta voi olla hankalaa – siksi olemme koonneet pienen tietopaketin eri laaduista.

Yhdessä tuemme Sylvaa Yhdessä tuemme Sylvaa
2017-11-17
Tänä vuonna skippaamme Black Fridayn ja lahjoitamme sen sijaan 20 % perjantain ostosten loppusummasta Sylva ry:lle. Päätöksemme taustalta löytyy eräs mahtava nainen, joka teki meihin DILLINGillä lähtemättömän vaikutuksen.

Kolme vinkkiä ympäristöystävällisempään vaatekaappiin Kolme vinkkiä ympäristöystävällisempään vaatekaappiin
2017-07-11
Tekstiiliteollisuutta syytetään usein maailman pahimmaksi saastuttajaksi. Se pitää paikkansa. Mutta tiesitkö, että kuluttajien tottumukset, kuten vaatekaapin jatkuva uusiminen on myös suuri ympäristön vihollinen yhdessä materiaalijätteiden kanssa.

Tiesitkö, että alusvaatteistasi löytyy keskimäärin 8000 eri kemikaalia? Tiesitkö, että alusvaatteistasi löytyy keskimäärin 8000 eri kemikaalia?
2017-05-30

Allergiaystävälliset alusvaatteet Allergiaystävälliset alusvaatteet
2017-04-26
Olemme saaneet palautetta asiakkaaltamme, joka muistuttaa meitä siitä, miksi on tärkeä valmistaa alusvaatteita meidän tavallamme. Hän teki meihin suuren vaikutuksen ja siksi haluamme jakaa Ann-Lisen tarinan kanssanne (hän on tietysti antanut suotumuksensa tälle).

DILLING testissä Kilimanjarolla DILLING testissä Kilimanjarolla
2017-04-26
Me DILLINGillä olemme vakuuttuneita, että alusvaatteemme pitävät sinut lämpimänä riippumatta siitä, missä oleilet. Siksi lähetimme hiljattain 4 settiä pitkiä villa-alusvaatteitamme Janin ja Mikkelin mukaan Tansaniaan, jossa he testaavat pitävätkö alusvaatteet miehet lämpimänä Kilimanjaron huipulle asti.

Käsitelty vs. käsittelemätön villa Käsitelty vs. käsittelemätön villa
2016-12-27
Siinä on suuri ero minkälaista villaa ostetaan – silloin kun halutaan laatua sekä iho- ja ympäristöystävällistä villaa.

Näin peset villa-alusvaatteesi Näin peset villa-alusvaatteesi
2016-12-19
Villa voi olla joskus hankala materiaali huollettavaksi, mutta jos noudatat näitä selkeitä ohjeita, ei se olekaan vaikeaa.

Puuvilla luupin alla Puuvilla luupin alla
2016-11-16
Yes! Olet juuri saanut tiedon, että uudet Dillingin puuvillatuotteet ovat valmiina noudettaviksi. Ehkä olet valinnut Dillingin laadun vuoksi, tai ehkä haluat välttää vaarallisia kemikaaleja arjessasi?

Seuraa DILLINGiä Patagoniaan Argentiinaan Seuraa DILLINGiä Patagoniaan Argentiinaan
2016-11-09
Me DILLINGillä olemme onnekkaita, sillä useat asiakkaistamme ovat sitoutuneita samoihin asioihin kuin me. Saamme paljon kysymyksiä monista eri aiheista, mutta yksi aina esiin nouseva aihe on eläinten hyvinvointi. Se onkin hyvin tärkeä aihe. On tärkeää tietää, mistä villa kunkin paitaan tulee, ja minkälaisissa olosuhteissa lampaat elävät.

Paleletko arkisin? Paleletko arkisin?
2016-10-21
Oletko kenties ollut joskus bussipysäkillä ja palellut bussia odotellessasi? Vetänyt hartiat korviin ja toivonut, että bussi tulisi pian. Tässä on esimerkki arkipäiväisestä tilanteesta, jossa villa-alusvaatteet todella auttaisivat. Tämän me yritimme tuoda esiin viimeisimmissä kuvissamme.

Katsahdus L. P. Hansenin tekstiilivärjäämön tuotantoon Katsahdus L. P. Hansenin tekstiilivärjäämön tuotantoon
2016-03-24
L. P. Hansen tekstiilivärjäämö – Tanskan ainoa Joutsenmerkitty värjäämö – se paikka, jossa yleisesti ottaen kaikki DILLINGin materiaalit käsitellään ja värjätään. Värjäämöllä on suuri rooli alusvaatteiden tuotannossa. Se on nimittäin juuri se alue, missä me DILLINGillä voimme tarjota jotain ainutlaatuista, ja erottua muista alusvaatevalmistajista.

Opas ympäristömerkkiviidakkoon Opas ympäristömerkkiviidakkoon
2015-12-16
Merkki on merkki, vai mitä? Tiedätkö mitä eri merkit edustavat? Kertovatko ne jotain ympäristöstä, ekologisuudesta tai terveellisyydestä? Jos eivät, katso täältä.

Katsaus tuotantoon Katsaus tuotantoon
2015-11-30
Yksi osa DILLINGin tuotannosta on resorit, jotka valmistetaan lähiyhtiössä ELASissa, Herningissä Tanskassa. Lyhyt välimatka tekee yhteistyön heidän kanssaan helpommaksi, kuten myös tuotannossa vierailun.

Villa. Villa? Villa! Villa. Villa? Villa!
2015-11-25
Saamme usein kysymyksiä villalaatujemme eroista; voi olla vaikea valita itselleen oikea. Siksi olemme laatineet ohjeen, joka avaa asiaa hieman tarkemmin...

Joutsenmerkki – takuu mistä? Joutsenmerkki – takuu mistä?
2015-10-13
Me DILLINGillä olemme ylpeitä meille jälleen kerran myönnetystä Joutsenmerkistä – mutta mitä se tarkoittaa kuluttajalle? Suurin osa on kuullut Joutsenmerkistä, mutta vain osa tietää mitä se oikeasti merkitsee. Siksi haluamme kertoa mitä Joutsenmerkki konkreettisesti meille merkitsee ekologisten alusvaatteiden valmistajana.

Sopiiko villa kesällä käytettäväksi? Sopiiko villa kesällä käytettäväksi?
2015-06-28
Suurin osa tietää kylmään vuodenaikaan käytettävän villan hyvät lämmittävät ja eristävät ominaisuudet. Materiaali on kuitenkin erityisen käyttökelpoinen myös kesällä.