Yhdessä tuemme Sylvaa


Myös tänä vuonna skippaamme Black Fridayn ja lahjoitamme sen sijaan 20 % perjantain ostosten loppusummasta Sylva ry:lle. Päätöksemme taustalta löytyy eräs mahtava nainen, joka teki meihin DILLINGillä lähtemättömän vaikutuksen.

 

Yhdessä tuemme Sylvaa

Yhdessä tuemme Sylvaa

 

Kolme vuotta sitten, saimme yhteydenoton – naiselta jolla oli missio
Hänen nimensä on Helene Rosenbrandt ja hänellä oli selkeä missio. Helene halusi varmistaa, että jokainen tanskalainen syöpähoidossa käyvä lapsi saisi pehmeän ja ihoystävällisen pipon päänsä suojaksi. Tämä siksi, että hänen oman poikansa ollessa 5-vuotiaana syöpähoidossa, pojan suurin huoli oli hiusten menettäminen ja pelko siitä, että ihmiset tuijottaisivat häntä sen takia. Heillä oli vaikeuksia löytää pojalle pipoa, joka olisi tuntunut mukavalta päässä. Mutta Helene oli varma, että hän keksisi ratkaisun asiaan.

 

Yhdessä tuemme Sylvaa

Yhdessä tuemme Sylvaa

 

Tänä päivänä Helenen poika on terve kuin pukki. Mutta Helene kehittelee edelleen pipoja ja vastaakin hankkeesta nimeltä komfee.dk. Hankkeessa valmistetaan pehmeitä ja ihoystävällisiä pipoja DILLINGin lahjoittamista ekologisista materiaaleista.


Syvä vaikutus
Helenen komfee.dk-hanke on tehnyt meihin todella suuren vaikutuksen. Tämä on myös osaltaan vaikuttanut päätökseemme skipata Black Friday ja lahjoittaa sen sijaan 20 % päivän ostosten loppusummasta syöpäsairaille lapsille ja nuorille aikuisille. Koska pienillä asioilla on suuri merkitys – kuten Helenen pipoilla ja Sylvan tarjoamalla tuella – haluamme osoittaa lahjoituksen juuri heille.


Yhdessä tuemme Sylvaa
Viime vuonna keräsimme yhdessä 462 euroa Sylva ry:lle. Tämä on todella mahtavaa! Toivomme, että haluat olla mukana tukemassa heitä tänäkin vuonna.

”Kun lapsi tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, itse sairastunut ja tämän läheiset tarvitsevat käytännön tietoa sairaudesta, tukimuodoista ja kuntoutuksesta. Sylva auttaa ja tukee sairastuneita ja näiden läheisiä muun muassa tarjoamalla kursseja, lomia ja vertaistukea sekä tiedottamalla jäsenlehden, oppaiden, esitteiden ja sosiaalisen median kautta.

Tuemme toiminnallamme myös syöpätutkimusta ja vaikutamme poliittisiin päätöksentekijöihin tekemällä aloitteita ja uudistusehdotuksia lasten ja nuorten aikuisten syövän hoidon, sosiaaliturvan ja psykososiaalisen tuen parantamiseksi.”

Lue lisää Sylvan toiminnasta: www.sylva.fi.


Yhdessä tuemme Sylvaa

Yhdessä tuemme Sylvaa