Villa. Villa? Villa!

Saamme usein kysymyksiä villalaatujemme eroista; voi olla vaikea valita itselleen oikea. Siksi olemme laatineet ohjeen, joka avaa asiaa hieman tarkemmin...

Villa. Villa? Villa!


Ensimmäiseksi haluamme korostaa, että olemme valmistaneet alusvaatteita pian 100 vuotta. Syy siihen, miksi käytämme juuri tätä materiaalia, on villan mahtavat ja luonnolliset ominaisuudet, joita olemme oppineet arvostamaan ja käyttämään parhaalla mahdollisella tavalla.
Merinovilla – villa jota käytämme – ei ole vain pehmeä, lämpöäsäätelevä, hengittävä materiaali, vaan myös erittäin hyvä valinta allergikoille ja niille, jotka haluavat satsata kestävään kehitykseen.
 
Ympäristötietoisille
Ympäristötietoisille asiakkaillemme tarjoamme suuren valikoiman ekologisesta merinovillasta valmistettuja alusvaatteita. Villa on saanut 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa siitä poistetaan kutittava ominaisuus ja villasta saadaan erityisen pehmeän tuntuista. Villamme tulee ainostaan Patagoniasta Argentiinasta, missä ei tehdä lampaille mulesing-leikkauksia. Tiukan ja säännöllisesti kontrolloidun toimintamme ansiosta voimme taata, että villa on 100 % ekologista ja jatkokäsittelyssämme ei käytetä lainkaan haitallisia kemikaaleja.

Aktiivisille
Meidän urheilumallistomme on valmistettu "huippulaatuisesta merinovillasta". Tämä villa on erityisen hyvälaatuista ja se on valmistettu poikkeuksellisen ohuesta langasta. Tämän ansioista huippulaatuinen villa on vielä pehmeämpää kuin ekologinen merinovillamme – tästä tulee nimitys "huippu". Villa on sileäksi neulottu ja lopputulos on tiheä kangas. Siksi huippulaatuiset merinovillatuotteemme eivät ole läpikuultavia ja sopivat täydellisesti urheiluvaatteiksi. Löydät tuotteet "Ulkoiluvaatteet"-osiosta.

Aloittelijalle
Niille, joilla on erityisen herkkä iho ja joita huolettaa villan kutittavuus, voi olla eduksi aloittaa silkkivilla-sekoituksella. Tämä materiaali on ribbineulosta, josta on hieman helpompi aloittaa, ja se tuntuu erityisen pehmeältä/sileältä iholla.
 

Villa. Villa? Villa!