Paleletko arkisin?

Oletko kenties ollut joskus bussipysäkillä ja palellut bussia odotellessasi? Vetänyt hartiat korviin ja toivonut, että bussi tulisi pian. Tässä on esimerkki arkipäiväisestä tilanteesta, jossa villa-alusvaatteet todella auttaisivat. Tämän me yritimme tuoda esiin viimeisimmissä kuvissamme.

On vain yksi ongelma: emme tavallisesti kovin usein näe toistemme alusvaatteita kaupungin kaduilla ja toreilla.

 

Filmiltä näet, miten kuvaukset menivät Sofien ja Alexanderin kanssa Kööpenhaminassa, kun valokuvaaja Mingo otti uusia kuvia sekä läheltä että kaukaa.

Idean takana

Luonnollisista materiaaleista valmistetut ekologiset alusvaatteet kuvataan usein luonnon helmassa, idyllisessä maisemassa, josta niin moni meistä unelmoi. Me DILLINGillä olemme huomanneet, että suurin osa asiakkaistamme asuu isoissa kaupungeissa ja oletettavasti tuotteitamme myös käytetään useimmiten siellä.

Viimeisimmissä kuvauksissamme päätimme keskittyä arkisiin tilanteisiin, joihin me kaikki usein törmäämme: esimerkiksi pyöräily työpaikalle aikaisin maanantaiaamuna, odottelu, kun palellaan bussibysäkillä tai kävely kavereiden kanssa kahvilaan. Filmiltä näet, kuinka mallit pysyvät lämpiminä ja kauniina eri skenaarioissa, vaikka heillä on vain alusvaatteet päällään.