Katsaus tuotantoon

Yksi osa DILLINGin tuotannosta on resorit, jotka valmistetaan ELASissa, Tanskan Herningissä. Lyhyt välimatka tekee yhteistyön heidän kanssaan helpommaksi, kuten myös tuotannossa vierailun. Näin voimme tehdä myös yksilöllisiä muutoksia, jotta jacquard-resorit vastaavat aina asiakkaidemme tarpeisiin. DILLING-suunnittelija Anna vieraili hiljattain ELASilla ja vierailu oli jännittävä ja elämyksellinen.

DILLING-resorit valmistetaan metritavarana suurilla koneilla. Pelkästään viimeisimpään mallistoomme on mennyt yli 5000 metriä Öko-Tex-sertifioitua, sinistä jacquard-resoria – ja huomaathan, se on vain yksi väreistä! Jacquard-resoriin on neulottu kuvio, tässä tapauksessa teksti.

 

Katsaus tuotantoon

 

Samalla kun johdamme valmistusta, mietimme jatkuvasti miltä lopullinen tuote tulee näyttämään. Onko se klassinen malli mustassa värissä vai tulisiko tuotetta piristää jollain lisävärillä? Jacquard-resori tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lisätä yksityiskohtia klassiseen malliin.

 

Katsaus tuotantoon

 

Korkealaatuisten resorien valmistuksen taustalla on paljon tutkimusta ja tekniikkaa. Resorin tulee esimerkiksi pitkissä trikoissa kestää jatkuva käyttö, ja niiden tulisi istua aina yhtä hyvin kuin ensimmäisellä kerralla.

 

Katsaus tuotantoon