Allergiaystävälliset alusvaatteet

Olemme saaneet palautetta asiakkaaltamme, joka muistuttaa meitä siitä, miksi on tärkeää valmistaa alusvaatteita meidän tavallamme. Hän teki meihin suuren vaikutuksen ja siksi haluamme jakaa Ann-Lisen suotumuksella hänen tarinansa kanssanne.

Ann-Lise kertoo kärsineensä monta vuotta alusvaatteiden aiheuttamista allergiaoireista. Hän on muun muassa saanut allergisen reaktion muovista, resorinauhoista, ompelulangoista ja pitsistä. Oireita ovat pienet haavat, punoitus, kutina ja ärsytys. Tätä voidaan lievittää hormonivoiteella, mutta kuten Ann-Lise sanoo: "Näin ei voi jatkua pitkään!"

Siksi hän on pitkään metsästänyt alusvaatteita, jotka soveltuvat päivittäiseen käyttöön, eivätkä aiheuta ihottumaa. Hän kuuli puhuttavan DILLINGistä ja päätti kokeilla meidän puuvilla-/elastaanituotteitamme. Ann-Lise kertoo: "En ole saanut yhtään allergista reaktiota sen jälkeen, kun aloin käyttämään teidän alusvaatteitanne." Hän selventää: "Teidän alusvaatteissanne voin hikoilla ilman, että saan punaisia jälkiä saumoista reisien ympärille ja haaroihin. Aiemmin tämä oli suuri ongelma minulle."

 Allergiaystävälliset alusvaatteet


Olimme todella otettuja kuullessamme, että alusvaatteemme ovat osaltaan tuoneet suuren parannuksen Ann-Lisen arkeen.

Syy sille, että Ann-Lise sietää alusvaatteitamme, vaikka hänellä on ollut isoja ongelmia muiden alusvaatteiden kanssa, on todennäköisesti epätavallisen puhdas valmistusprosessimme. Valitsemme nimittäin huolellisesti jokaisen pienen yksityiskohdankin tuotteeseen – kaikki ekopuuvillasta ompelulankaan, jota käytetään lopputuotteessa. Ratkaiseva ero on kuitenkin meidän värjäämömme. Useimmiten nimittäin väriaineiden ja kemikaalien jäämät vaatteissa aiheuttavat allergisia reaktioita. Se on myös peruste sille miksi mm. Tanskan Ympäristövirasto suosittelee, että uudet vaatteet pestään aina ennen käyttöönottoa. Mutta tämä ei aina riitä, sillä kaikki kemikaalit eivät lähde pesussa.

DILLINGin värjäämöllä ei käytetä lainkaan kemikaaleja tai väriaineita, joiden epäillään olevan allergiaa aiheuttavia tai muulla tavoin haitallisia käyttäjälleen tai ympäristölle. Lisäksi on varmennettu sitoutumattomin testein, että jätevesiimme pääsevät raskasmetallit pysyvät juomavedelle asetettujen raja-arvojen alapuolella. Tämä tarkoittaa, että valmistamamme alusvaatteet voi pukea ongelmitta suoraan ylle, pesemättä niitä ennen käyttöä.

Jos olet kärsinyt alusvaatteiden aiheuttamasta allergiasta, voimme lämpimästi suositella ekotuotteidemme kokeilua sinulle. Tunnistat ne pienestä vihreästä "EKO"-merkistä.