3 hyvää syytä pukea lapsi villaan


Talvikuukaudet voivat olla rankkaa aikaa pienokaisille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, joko liian lämpimissä tai vähissä vaatteissa. Jos haluat varmistaa, että lapsesi on pukeutunut kunnolla, niin suosittelemme villaa aluskerrastoksi – tässä kolme hyvää syytä miksi.


3 hyvää syytä pukea lapsi villaan


1. VAPAUS LIIKKUA

Vauhti on melkoinen, kun päiväkodin pienokaiset rientävät ulos leikkimään. On niin paljon tekemistä: juoksemista, pyöräilyä, kiipeilyä ja liukumäkiä. Siksi villa-alusvaatteet ovat tarpeen. Ne tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja pitävät lapset lämpiminä. Villa sitoo kosteuden pois iholta, ja tarjoaa näin lapsille vapauden keskittyä olennaiseen – leikkimiseen. Villa-alusvaatteilla varmistat sen.


2. HYVÄT UNET

Oikea ruumiinlämpö takaa hyvät unet. Villa-alusvaatteet auttavat lasta kehon lämpötilan säätelyssä, koska villa antaa kehon hengittää ja sitoo kosteuden pois iholta. Mutta villa takaa myös lämmön silloin, kun peitto on yllättäen yöllä potkittu pois päältä.


3. AUTTAA PYSYMÄÄN LÄMPIMÄNÄ JA KUIVANA

Lapset hikoilevat, kuolaavat, hyppivät lätäköissä ja leikkivät hiekalla. Toisin sanoen: lapsesi on pidettävä kuivana. Villa-alusvaatteet auttavat tässä tehtävässä. Villa-alusvaatteet pystyvät sitomaan kosteutta lapsen iholta viisi kertaa paremmin kuin puuvillavaatteet. Villavaatteet auttavat siis pitämään lapsesi kuivana ja lämpimänä. (Muista: jos käytät villaa sekä puuvillaa niin, että puuvilla on ihoa vasten, villan hyvät ominaisuudet eivät pääse toimimaan. Villan tulisi toimiakseen olla ihoa vasten).