Sopiiko villa kesällä käytettäväksi?

Suurin osa tietää kylmään vuodenaikaan käytettävän villan hyvät lämmittävät ja eristävät ominaisuudet. Materiaali on kuitenkin erityisen käyttökelpoinen myös kesällä. Kesävilla on hyvä monesta syystä:

 • Suojaa auringolta
  Villa suojaa ihoa UV-säteilyltä ja sopii siksi erittäin hyvin myös kesäkäyttöön. Tuoreimmat tutkimukset osoittavat villan antavan paremman suojan kuin muut materiaalit, kuten puuvilla ja polyesteri.


 • Pitää kehon kuivana
  Villa siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Tunnet itsesi kuivaksi, vaikka hikoilet – tämä erottaa villan muista materiaaleista, jotka usein tuntuvat kylmiltä ja kosteilta. Hengittävyytensä ansiosta villalla on lisäksi viilentävä vaikutus kehollasi.


 • Ei haise
  Luonnollinen lanoliini tekee merivovillasta itsestään puhdistuvan. Lika ei pääse tunkeutumaan kuidun sisään. Usein riittää, että villavaatteet tuuletetaan raittiissa ulkoilmassa. Villa ei täten tuoksu, vaikka sitä olisi käytetty moneen kertaan, verrattuna esimerkiksi polyesteriin.


 • Hengittävä
  Hengittävyytensä ansiosta merinovillaiset alusvaatteet antavat myös ihon hengittää. Villan luonnolliset ominaisuudet tekevät vaatteista miellyttäviä käyttää.


 • Soveltuu hyvin lapsille
  Lapsien aktiivisuustaso vaihtelee usein. Ensin leikitään täydellä teholla ja pian sen jälkeen otetaan nokoset. Tässä tapauksessa on erityisen tärkeää minimoida kylmettymisen riski ja pitää lapsen keho kuivana ja antaa ihon hengittää. Merinovilla on täydellinen tähän tarkoitukseen.


 • Täydellinen ulkoilma-aktiviteetteihin
  Nämä ominaisuudet tekevät villa-alusvaatteista ihanteellisia luonnossa viihtyville aktiivisille ihmisille, jotka käyttävät alusvaatteita ulkoilma-aktiviteeteissa, kuten metsästys, vaellus ja kalastus.


Yksi asiakkaistamme kuvailee villaa seuraavasti:

Olen testannut villa-alusvaatteita metsästyksessä ja ne toimivat! Ne eivät tartu iholle tai tunnu kostealta edes silloin, kun olen viettänyt puoli päivää metsässä taistellen puskien ja karhunvatukoiden kanssa – se on asia, joka on saanut minut hikoilemaan monet kerrat. Eivätkä ne haise päivän käytön jälkeen, toisin kuin synteettiset hikoilulta suojaavat alusvaatteet. Se on aidosti ihanaa. Olen erittäin iloinen, ja ymmärrän nyt miksi villa-alusvaatteet ovat niin fantastisia.

Osta kesävillasi täältä: kesävilla
 

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.