Nauti vaihtelevasta syyssäästä mukavasti pukeutuneena

Syksy on villan aikaa ja se tuo tullessaan arvaamattoman ja vaihtelevan sään, mutta vastapainoksi myös kauniin väriloiston ja hauskoja ulkoilma-aktiviteetteja lapsille. Oikean pukeutumisen merkitys kasvaa entisestään, ja onkin tärkeää, että lapset voivat nauttia ulkoilusta luonnonhelmassa mahdollisimman pitkään palelematta.

DILLINGiltä saat ohuet ja miellyttävät merinovillavaatteet, jotka lämmittävät ja tarjoavat samalla vapauden liikkua.


Kosteutta sitova aluskerros

Ihoa vasten olevan kerroksen tulee kyetä sitomaan kosteutta, jotta lapsi saa tuntea olonsa miellyttäväksi, vaikka aktiivisuustaso vaihteleekin metsässä juoksentelusta paikallaan olemiseen. Merinovilla on täydellinen aluskerrokseksi, sillä se voi sitoa itseensä kosteutta jopa 33 % omasta painostaan.

DILLINGin merinovillavaatteet erottuvat muista pehmeydellään ja kutittamattomuudellaan. Vaatteet ovat myös vapaita haitallisista kemikaaleista ja raskasmetalleista, eikä yksikään ekologisista tuotteistamme ole saanut Superwash-käsittelyä. Superwash tarkoittaa, että villa käsitellään kloorilla, jolla luodaan illuusio kestävämmästä ja pehmeämmästä tuotteesta. Valitettavasti kloori voi tuhota villan luonnolliset ominaisuudet ja aiheuttaa myös allergisia reaktioita.

DILLING on valinnut oman polkunsa. Meidän villatuotteemme ovat läpikäyneet 10-tuntisen iho- ja ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn omassa Joutsenmerkityssä värjäämössämme tai vaihtoehtoisesti ovat saaneet Naturetexx® Plasma -käsittelyn.

Syksyn koleaan säähän aluskerrastoksi suosittelemme valitsemaan aluspaidan ja leggingsit.

Katso valikoimamme täältä: Aluspaidat vauvat / Aluspaidat lapset, Leggingsit vauvat / Leggingsit lapset.


Lämmittävä välikerros

Välikerros on se kerros, jota joko lisätään tai vähennetään lämmöntarpeen mukaan, suhteutettuna siihen mitä lapsella on yllään. Välikerrosta voi myös säädellä kuorikerroksen valinnoilla.

DILLINGin villafleecetakista saat kehon lämpötilaa säätelevän kerroksen esimerkiksi ei niin hengittävän sadetakin alle. Tässä tapauksessa villafleecetakki auttaa lastasi pysymään miellyttävän lämpimänä, antaen samalla myös ihon hengittää.

Välikerrokseen on paljon vaihtoehtoja ja eniten siihen vaikuttaa vallitseva sää:

Leudompiin päiviin suosittelemme pitkähihaisia paitoja.

Koleisiin päiviin suosittelemme paksumpaa villafroteeta tai villafleeceä.

Pakkaspäiviin kannattaa varustautua molemmilla yllä mainituilla, kuten pitkähihainen yhdistettynä villafroteen tai villafleecen kanssa.Tuulen- ja vedenpitävä kuorikerros

Kuorikerroksen tärkein tehtävä on olla veden- ja tuulenpitävä, jotta muut kerrokset pysyvät suojassa vesi- ja lumisateelta. Se riippuu kuitenkin jälleen säästä ja vuodenajasta, koska välikerros voi toimia myös kuorikerroksena syksyn lämpiminä ja kuivempina päivinä.

Asusteet – kirsikkana kakun päällä

Hyvät asusteet ovat lähes yhtä tärkeitä kuin muu kerrospukeutuminen. Oikeanlaisilla asusteilla, kuten pipo, sukat, huivi ja hanskat varmistat, ettei lapsen tarvitse keskeyttää leikkejään palelevien varpaiden tai kylmettyneiden korvien takia.

DILLING-villasukat ovat loistava valinta kumisaappaisiin. Villa auttaa pitämään lapsen jalat lämpiminä ja kuivina kumisaappaissa, jotka eivät muuten hengitä. Meiltä löydät sukat sekä tavallisesta villalaadusta että villafroteesta. Kylmänä päivänä muutat villafroteesukilla helposti tavalliset kumisaappaat lämpimämmiksi talvisaappaiksi.

Pään ja korvien lämmittämiseen päähine on tietysti paras valinta, ja meiltä löydät useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Kevyt kypärämyssy 100-prosenttista merinovillaa – sopii hyvin useimpiin päiviin ja tarjoaa lämpöä ja suojaa kevyeltä tuulelta. Se myös tarjoaa hyvin suojaa niskalle ja kaulalle, pitäen kylmän loitolla.

Paksu kypärämyssy villafroteeta – sopii hyvin koleisiin ja tuulisiin päiviin. Myssy on neulottu kahdesta kerroksesta mukavasti lämmittävää, paksua ja pehmeää villafroteeta. Tämä kypärämyssy tarjoaa myös hyvin suojaa kaulalle ja niskalle, estäen kylmän ilman pääsyn vaatteiden sisään.

Lasten pipo villafroteeta – sopii hyvin isommille lapsille, jotka tietävät jo itse, koska pipo on hyvä laittaa päähän. Pipo on myös hyvä yhdistelmä kaulurimme kanssa, joka suojaa kaulaa ja niskaa kylmältä.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Kun tilaat uutiskirjeemme. Samalla saat tietoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Hyväksy markkinoinnin evästeet, niin voit tilata uutiskirjeemme

Muuta asetuksiasi

DILLING on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut jo sukupolvien ajan lämpimiä luomuvillaisia tuotteita. Nykyään valmistamme koko perheen luomulaatuisia merinovilla- ja puuvillavaatteita neljättä sukupolvea edustavan Morten Dillingin johdolla. Luomumateriaaleista valmistettujen alusvaatteidemme hinnat ovat maltillisia, koska ostat tuotteet suoraan valmistajalta.

Verkkokaupastamme löydät pehmeitä, hengittäviä ja allergiaystävällisiä vaatteita. Ne on valmistettu luonnonmateriaaleista ilman haitallisia kemikaaleja, hyvissä työoloissa Euroopan rajojen sisällä.

Useimmilla tuotteillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, ja ne värjätään hellävaraisesti DILLINGin omassa värjäämössä Tanskassa.

Löydät DILLINGin tuotteita seuraavista maista: dk.dilling.comdilling.dedilling.sedilling.nluk.dilling.comdilling.frno.dilling.com.