Vauvan ribbineulottu villabody - Tummanruskea

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5232-123-783

Ribbineulottu vauvan villabody merinovillaa.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

20,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Pehmeä ja mukava, ekologinen vauvan merinovillabody

Tämä erittäin kaunis DILLING-villabody on ribbineulosta, joka tarjoaa vauvallesi mitä parhaimman asun leikkiin ja käyttöön. Neulottu villa antaa bodylle runsaasti joustavuutta, jotta vauva voi liikkua vapaasti. Tämä villabody on myös suunniteltu käytännöllisillä painonapeilla haaroissa, joten vauvan vaipan vaihtaminen on helppoa. Amerikkalainen pääntie mahdollistaa bodyn riisumisen ilman, että sitä täytyy vetää vauvan pään yli.

Värit: Tummanruskea

Kankaan tiheys: 205 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98

Käyttötarkoitus: Aluskerros

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Tämä pehmeä, ekologinen vauvan merinovillabody on käsitelty hellävaraisella entsyymikäsittelyllä DILLINGin omassa Joutsenmerkityssä tekstiilivärjäämössä. Tämä tehdään ilman haitallisten kemikaalien ja väriaineiden käyttöä, joten saat iho- ja ympäristöystävällisen tuotteen, jota voidaan käyttää suoraan vauvan herkkää ihon vasten.

Sopii hyvin: Täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Tämä vauvan body on suunniteltu käytettäväksi ympäri vuoden sekä kesällä että talvella, villan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Säästä riippumatta villamme pitää vauvan kehon lämpimänä kylmällä säällä ja viileänä lämpimällä säällä. Siksi vauvasi pysyy villabodyssamme aina kuivana, lämpimänä ja mukavassa olotilassa. Voit myös yhdistää tämän tuotteen yhteensopiviin villaleggingseihin optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUHaluamme olla mahdollisimman avoimia kaikissa prosesseissamme. Koska omistamme itse suuren osan tuotantoketjustamme, tiedämme tarkalleen missä vaatteemme valmistetaan, kuka ne valmistaa ja miten ne on käsitelty. Tuotantoketjumme koostuu kuudesta päävaiheesta – kuidunlähde, kehruu, neulonta, värjäys, leikkuu ja ompelu. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää tuotannostamme.
Alta löydät tämän tuotteen tarkat tiedot ja tuotantoketjun.Spinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus

Multiribbineulos

Tyypillisimmästä villalaadustamme valmistetulle multiribbineulokselle on ominaista epäsäännöllinen ja kaunis ribbipinta.

Kaikki multiribbituotteemme ovat saaneet ainutlaatuisen 16-tuntisen, ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka tuloksena voimme tarjota sinulle uskomattoman pehmeän ja kutittamattoman tuotteen. Tämä neulontatekniikka tarjoaa keskitason joustavuuden, mikä käytännössä tarkoittaa, että multiribbituotteesi venyvät käytössä, mutta villakuidut supistuvat alkuperäiseen kokoonsa jälleen pesussa. Villakuidut ovat raakoja (käsittelemättömiä), mikä tarkoittaa, että villan luonnollisesti eristävät ja kosteutta sitovat ominaisuudet säilyvät ennallaan.


100 % ekologista merinovillaa Argentiinasta
Pohjoismainen Joutsenmerkki
Ympäristöystävällinen entsyymikäsittely
Epäsäännöllinen ribbineulosrakenne
Keskitason joustavuus
21.5 mikronia
Nm 40/1** Ainutlaatuisen entsyymikäsittelyn ansiosta 21,5 mikronia tuntuu kädessä 19,5 mikronilta.

Mittataulukko

 

VAUVAT MITTATAULUKKO

Koko Ikä
56 1-2 kuukautta
62 2-4 kuukautta
68 4-6 kuukautta
74 6-9 kuukautta
80 9-12 kuukautta
86 12-18 kuukautta
92 2 vuotta
98 3 vuotta

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.