Vauvan merinovillamekko ruusunpunainen

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5230-170-791

Vauvan villamekko ilman kutittavia pikkukarvoja.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

23,99 € 29,99 €
Sis. ALV:n

Tämä malli tulee poistumaan valikoimasta.

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Mekko Joutsenmerkittyä villaa kirjaillulla kukka-aiheella

Ekologinen villamekkomme on aivan "must", kun perheen pienimmän on pukeuduttava erityisen hyvin. Mekossa on leikkaus vyötäröllä, mikä antaa hienosti rypytystä ja leveyttä, ja siinä on käytännölliset painonapit olkapäissä, jotta se on helpompi vetää pään yli. Mekkoa voidaan käyttää yksinään ainoana kerrastona pehmeän villansa ansiosta tai yhdistää Joutsenmerkittyjen saman laadun villaleggingsien tai sukkahousujemme kanssa lisälämmitykseen pienen kehon ympärillä. Mekko on kooltaan tilava ja ribbineulottu villa on joustavaa, joten vauvalla on hyvä liikkumisvapaus koko päivän ajan. Hienona, pienenä yksityiskohtana mekossa on brodeerattu kukkakuvio keskellä rintaa.

Värit: Ruusunpunainen

Kankaan tiheys: 205 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Mekko on valmistettu ja entsyymikäsitelty DILLINGin omalla Joutsenmerkillä varustetulla ekologisella tekstiilivärjäämöllä Tanskassa. Ympäristöystävällisessä tuotannossa ei käytetä haitallisia väriaineita tai kemikaaleja, ja siksi vauvasi saa puhtaan, iho- ja ympäristöystävällisen tuotteen. Prosessilla luodaan ainutlaatuinen ja pehmeä tuote, jota voidaan käyttää vauvan herkkää ihoa vasten ilman ärsytystä.

Sopii hyvin: Jokapäiväiseen käyttöön. Mekkoa voidaan käyttää arjessa tai hienona juhlavaatteena. Mekko voidaan helposti yhdistää hienoihin leggingseihin tai sukkahousuihimme lämpötilasta riippuen. Säästä riippumatta, mekko pitää vauvan lämpimänä ja kuivana ja eristää kylmältä ja imee samanaikaisesti kosteutta, kun aktiivisuustaso nousee leikkien aikana.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus

Tyypillisin villalaatumme. 1x1-tuotteissa on sileä ja tasainen pinta, mutta jos tarkastelet kangasta läheltä, huomaat sen hienon ribbineulotun rakenteen.

Kaikki 1x1-tuotteemme ovat saaneet ainutlaatuisen 16-tuntisen, ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka tuloksena voimme tarjota sinulle uskomattoman pehmeän ja kutittamattoman tuotteen. Tämä 1x1-neulontatekniikka tarjoaa keskitason joustavuuden, runsaasti liikkumavaraa ja tuntuu mukavan kevyeltä päällä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 1x1-tuotteesi venyvät käytössä, mutta villakuidut supistuvat alkuperäiseen kokoonsa jälleen pesussa. Villakuidut ovat raakoja (käsittelemättömiä), mikä tarkoittaa, että villan luonnollisesti eristävät ja kosteutta sitovat ominaisuudet säilyvät ennallaan.


100 % ekologista merinovillaa Argentiinasta
Pohjoismainen Joutsenmerkki*
Ympäristöystävällinen entsyymikäsittely
Tasainen pinta
Keskitason joustavuus
21.5 mikronia
Nm 40/1*** Eivät koske raidallisia tuotteitamme. Nämä ovat Saksassa värjättyjä lankoja. Kuten muutkin tuotteemme, myös nämä valmistetaan ilman raskasmetalleja.

** Ainutlaatuisen entsyymikäsittelyn ansiosta 21,5 mikronia tuntuu kädessä 19,5 mikronilta.

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Pituus edestä/takaa
(CM)
Käsivarren ulkopituus
(CM)
Käsivarren sisäpituus
(CM)
56 33 18 16
62 34 21 19
68 36 23 19
74 38 25 21
80 42 27 26
86 43 30 26
92 46 33 28

Emme ilmoita tuotteen ympärysmittaa, koska materiaali on erittäin joustavaa ja mukautuu vartalon muotoon. Tasaisella pinnalla otetut ympärysmitat voisivat siten olla harhaanjohtavia. Sen sijaan voit valita sinulle sopivan koon alla olevan mittataulukon perusteella.TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

 

VAUVAT MITTATAULUKKO

Koko Ikä
56 1-2 kuukautta
62 2-4 kuukautta
68 4-6 kuukautta
74 6-9 kuukautta
80 9-12 kuukautta
86 12-18 kuukautta
92 2 vuotta
98 3 vuotta

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti