Vauvan kypärämyssy villafroteeta Roosa

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5234-193-769

Lämmin ja mukava kypärämyssy ekologista merinovillafroteeta.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

24,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus Suomessa yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Ekologinen kypärämyssy mukavaa merinovillafroteeta

Käytännöllinen vauvan kypärämyssy on valmistettu villafroteesta, joka pitää lapsesi lämpimänä ja kuivana jopa kylmimpinä päivinä. Villafrotee on paksumpaa kuin tavallinen villalaatumme ja se tuntuu erityisen mukavalta vauvan herkkää ihoa vasten. Hieman edestä ja takaa pidempi malli varmistaa, ettei kylmä ilma pääse hiipimään sisään.

Värit: Roosa

Kankaan tiheys: 225 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: ONE SIZE (74/98)

Käyttötarkoitus:  Pipo

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Tämä vauvan kypärämyssy on käsitelty Joutsenmerkityllä värjäämöllämme Tanskassa. Näin voimme tarjota sinulle kypärämyssyn, joka on sekä iho- että ympäristöystävällinen, sillä sen valmistukseen ei ole käytetty lainkaan haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Sopii hyvin: Ulkoiluun - Syksyisin ja talvisin. Kypärämyssy sopii hyvin kylmiin päiviin, sekä leikkeihin ja päiväunille vaunuihin. Edestä ja takaa hieman pidempi myssy varmistaa, ettei kylmä ilma pääse hiipimään sisään.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

 
 

EKOLOGINEN VILLAFROTEE

Villafroteemme on sinulle, joka haluat pehmeän ja paksun villalaadun. Villan laatu on ekologista, mutta neulostekniikka erottaa sen alkuperäisestä ekologisesta villasta. Kangas on neulottu froteeksi, joka antaa pehmeän ja pörröisen sisäpinnan, kun taas ulkopuolelta se on kauniin sileä. Villafrotee ei ole alusvaatteiden materiaali, vaan keskikerrasto kylmien päivien tai kesäöiden lämmikkeeksi.

Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää...Villafrotee on käynyt läpi "naturetexx plasma"-käsittelyn. Tämä plasmakäsittely tekee villasta todella pehmeän ja helposti pestävän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Suosittelemme, että villafroteiset vaatteet pestään 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Ikä Ympärysmitta
(CM)
74/98 9-36 kuukautta 48-52


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti