Vauvan kypärämyssy ribbineulottua merinovillaa - Tummanruskea

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5232-193-783

Lämmin ja pehmeä vauvan myssy.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

15,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Vauvan pehmeä ja ekologinen merinovillamyssy

Tämä fiksu ja käytännöllinen DILLINGin myssy on ihanan kevyt ja hengittävä. Myssy on suunniteltu istumaan täydellisesti vauvan päähän. Se jättää olkapäiden ympärille runsaasti vapautta ja se on edestä ja takaa hieman pidempi. Tämä lämmittää ja suojaa vauvasi päätä ja kaulaa, sekä peittää myös kasvoja ja suojaa siten myös tuulelta ja kylmältä.

Värit: Tummanruskea

Kankaan tiheys: 205 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 62/74 (1-9 kk), 80/92 (9-24 kk), 98/128 (3-8 v)

Käyttötarkoitus: Asusteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Lämmin ja suojaava kypärämyssymme on värjätty ja käsitelty Tanskassa DILLINGin omassa ympäristöystävällisessä värjäämössä ilman kemikaalien tai haitallisten väriaineiden käyttöä. Näin lapsesi saa täysin puhtaan, iho- ja ympäristöystävällisen tuotteen. Kaikki kutittavat karvat on poistettu, joten myssyä voi käyttää suoraan ihoa vasten ilman huolta kutinasta.

Sopii hyvin: Täydellinen päivittäiseen käyttöön. Tämä kevyt, lämmin ja hengittävä myssy soveltuu hyvin erilaisiin aktiviteetteihin. Se istuu hyvin ja mukautuu vauvasi päähän, joten se ei valu alas ja ärsytä nukkuessa tai leikkiessä. Kevyt merinovilla on erityisen hyvä polkupyöräkypärän alla sen kompaktin koon ja paksuuden vuoksi, ja pidempi kangas edessä ja takana estää kylmän ilman pääsyn lapsesi iholle.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

TUOTANTOKETJUHaluamme olla mahdollisimman avoimia kaikissa prosesseissamme. Koska omistamme itse suuren osan tuotantoketjustamme, tiedämme tarkalleen missä vaatteemme valmistetaan, kuka ne valmistaa ja miten ne on käsitelty. Tuotantoketjumme koostuu kuudesta päävaiheesta – kuidunlähde, kehruu, neulonta, värjäys, leikkuu ja ompelu. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää tuotannostamme.
Alta löydät tämän tuotteen tarkat tiedot ja tuotantoketjun.Spinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus

Multiribbineulos

Tyypillisimmästä villalaadustamme valmistetulle multiribbineulokselle on ominaista epäsäännöllinen ja kaunis ribbipinta.

Kaikki multiribbituotteemme ovat saaneet ainutlaatuisen 16-tuntisen, ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn, jonka tuloksena voimme tarjota sinulle uskomattoman pehmeän ja kutittamattoman tuotteen. Tämä neulontatekniikka tarjoaa keskitason joustavuuden, mikä käytännössä tarkoittaa, että multiribbituotteesi venyvät käytössä, mutta villakuidut supistuvat alkuperäiseen kokoonsa jälleen pesussa. Villakuidut ovat raakoja (käsittelemättömiä), mikä tarkoittaa, että villan luonnollisesti eristävät ja kosteutta sitovat ominaisuudet säilyvät ennallaan.


100 % ekologista merinovillaa Argentiinasta
Pohjoismainen Joutsenmerkki
Ympäristöystävällinen entsyymikäsittely
Epäsäännöllinen ribbineulosrakenne
Keskitason joustavuus
21.5 mikronia
Nm 40/1** Ainutlaatuisen entsyymikäsittelyn ansiosta 21,5 mikronia tuntuu kädessä 19,5 mikronilta.

Mittataulukko


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO


Koko Ikä Ympärysmitta
(CM)
62/74 1-9 kuukautta 38-48
80/92 9-24 kuukautta 48-52
98/128 3-8 vuotta 50-54


TÄMÄN TUOTTEEN MITTATAULUKKO

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.