Vauvan kuolalappu ekologista puuvillaa roosa

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5237-179-716

Kuolalappu ekologista puuvillaa.
95 % ekologinen puuvilla, 5 % elastaani

Nordic Ecolabel

4,99 €
Sis. ALV:n

Ole ystävällinen ja valitse vaihtoehto

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Kätevä kuolalappu vauvalle

Hyvä ja käytännöllinen kuolalappu arkeen. Kuolalappu kiinnitetään painonapeilla niskan taakse. Se ei häiritse lasta, eikä lapsi pysty sitä kovin helposti vetämään pois päältä. Kuolalappu on klassista mallia ja siinä on painatus edessä.

Värit: Roosa

Kankaan tiheys: 195 gr/m2

Materiaali: 95 % ekologinen puuvilla, 5 % elastaani

Koot: ONE SIZE

Käyttötarkoitus: Kuolalappu

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Tämä kuolalappu on ainutlaatuisen puhdas tuote, joka on pehmeä, mukava käyttää ja lisäksi ihoystävällinen. Kuolalappu on valmistettu DILLINGin omalla Joutsenmerkityllä värjäämöllä Tanskassa. Valmistuksessa ei käytetä haitallisia väriaineita tai kemikaaleja. Korkean laatunsa ansiosta kuolalappu kestää hyvin toistuvissa pesuissa menettämättä väriään.

Sopii hyvin: Päivittäiseen käyttöön. Kuolalappu on pehmeä ja mukava käyttää. Tämä tekee siitä erityisen sopivan moniin eri tilanteisiin ja lappu on korvaamaton apu sellaisina kausina, kun vauva kuolaa enemmän.

Tuotteen sertifikaatit:

Kaikki DILLINGin hankkima villa ja -puuvilla on korkealaatuista ja ekologista.

Me DILLINGillä olemme valinneet pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, koska sillä on tiukimmat vaatimukset värjäys- ja käsittelyprosessille.

Löydät Joutsenmerkin sertifikaattimme täältä.

Tuotteidemme värjäysprosessissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

Riippumaton testi värjäämömme jätevedestä osoittaa, että raskasmetallien määrä on alle juomavedelle asetetun raja-arvon.

 

Hoito- ja pesuohjeet puuvilla:

DILLING suosittelee, että noudatat aina tuotteen hoito-ohjelapun pesuohjeita.

TUOTANTOKETJUMe DILLINGillä välitämme koko tuotantoketjustamme ja haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, ja sinä tiedät tarkalleen, mitä puet ihoasi vasten. Tämä kuva näyttää matkan, jonka vaatteemme ovat kulkeneet, ennen kuin ne päätyvät sinun vaatekaappiisi. Lue LisääSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedLaatukuvaus


 

  

Ekologinen puuvilla

Ekologiset puuvilla-alusvaatteemme on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja ne käsitellään Tanskassa omalla ympäristöystävällisellä Joutsenmerkityllä värjäämöllämme. Puuvillatuotteet ovat olleet valikoimassamme jo vuodesta 1943 lähtien. Niinpä tänä päivänä myytävien tuotteiden taustalta löytyy paljon hienosäätöä ja vuosien kokemus.

Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen.
Lue lisää... Pitkävartinen ekologinen puuvilla viljellään ilman torjunta-aineita ja hyönteismyrkkyjä, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kun tämä yhdistetään puhtaaseen värjäysprosessiin, voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen turvallisen tuotteen, joka sopii niin herkkäihoisille kuin allergikoille.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta tuotteemme säilyttävät muotonsa ja värinsä myös toistuvissa pesuissa, tietysti pesuohjeita noudattaen.

 

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti