Vauvan aloituspakkaus koot 62

Kirjoita kommentti.

Tuote nro: 5230-286-002

Käytännölliset ja ihoystävälliset tuotteet vauvalle.
Lahjapakkaus tulee vauvan aloituspakkauksen mukana.
100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Nordic Ecolabel

48,99 € 64.97 €
Sis. ALV:n
Säästät -25 %

  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus


  Ilmainen toimitus yli 80 € ostoksissa

  Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Ilmainen palautus

Tuotetiedot

Iho- ja allergiaystävälliset tuotteet vauvan herkälle iholle

Kaikki tämän aloituspakkauksen tuotteet ovat iho- ja allergiaystävällisiä ja siten ihanteellisia vauvan herkälle iholle. Paketti sisältää kaikki tarpeellisimmat ja käytännöllisimmät vaatteet vastasyntyneelle – leggingsit, kietaisubodyn, aluspaidan ja saippuan. Kaikkien pakkauksen vaatteiden materiaali on ekologista merinovillaa, jonka ominaisuudet sopivat vastasyntyneelle, joka ei vielä kykene säätelemään omaa kehon lämpötilaansa. Merinovilla nimittäin säätelee kehon lämpötilaa ja sitoo kosteuden itseensä, ja auttaa näin vauvaasi säilyttämään miellyttävän lämpötilan kylmällä säällä ja vastaavasti viilentää lämpimän yllättäessä.

Huomioithan, ettet voi käyttää alennuskoodia tämän vauvan aloituspakkauksen ostoksen yhteydessä.

Värit: Luonnonvärinen

Kankaan tiheys: 190 gr/m2

Materiaali: 100 % ekologinen merinovilla, mulesing-vapaa: kyllä

Koot: 68

Käyttötarkoitus: Alusvaatteet

Erityistä juuri tässä tuotteessa:Kaikki aloituspakkauksen tuotteet on valmistettu ekologisesta ja Joutsenmerkitystä villasta, joka on värjätty omalla tanskalaisella värjäämöllämme. Värjäämöllä emme käytä lainkaan haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja, ja jätevetemme raskasmetallilukemat jäävät juomavedelle asetettujen raja-arvojen alapuolelle.

Sopii hyvin: Olemme koonneet tähän pakettiin kaikista käytännöllisimmät ja tarpeellisimmat perusvaatteet, niin vastasyntynyttä kuin vanhempiakin ajatellen. Paketti on täydellinen lahjaksi tai jos haluat hemmotella vauvaasi ihanan pehmeillä, ekologisilla ja ihoystävällisillä vaatteilla.

Hoito- ja pesuohjeet merinovillalle:

Villatuote on konepestävä, kunhan käytät 30 asteista villanpesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua villanpesuainetta.

Villaa voi pestä myös käsin, mutta tällöin sitä ei saa jättää valuvan märäksi, vaan ylimääräinen vesi on puristettava pois.

Jotta villavaatteesi säilyvät hyvänä, pese ne käytön jälkeen siten, että niillä on aikaa kuivua kunnolla. Pesun jälkeen vaatteet voi pakata ilmatiiviiseen pussiin ja pimeään tilaan pitkäaikaisempaa säilytystä varten.

Laatukuvaus


 

  

Ekologinen merinovillamme

Ekologinen merinovillamme on sinulle, joka haluat mahdollisimman puhtaan ja ympäristöystävällisen villalaadun. Tämän laadun tunnistat pienestä "ECO"-merkistä. Villa käsitellään ja värjätään ympäristöystävällisessä värjäämössämme Tanskassa. Siellä se on käynyt läpi 16-tuntisen entsyymikäsittelyn, jossa kutittava ominaisuus on varovasti poistettu. Käsittely tekee villasta ihanan pehmeän. Villakuitu on raakaa, tai toisin sanoen käsittelemätöntä ja näin voidaan myös säilyttää villan luonnolliset ominaisuudet eristää, sitoa kosteutta ja suojata hikoilulta.

Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.
Lue lisää... Käytetty neulostekniikka on 1/1 rib-neulos, mikä tarkoittaa, että kangas on hyvin joustava ja venyy sopivasti käytössä. Silti vaatteet säilyttävät muotonsa pesussa. Lisäksi tätä villalaatua on saatavilla myös leveänä rib-neuloksena (8/1), joka antaa kankaalle kauniin eläväisen rakenteen.

Ekomerinovillan pesussa on noudatettava tarkoin ohjeita – muutoin villa menee käyttökelvottomaksi. Ekologiset merinovillavaatteet on pestävä 30 asteen villaohjelmalla ja erityisellä villanpesuaineella.

 

Mittataulukko

 

VAUVAT MITTATAULUKKO

Koko Ikä
56 1-2 kuukautta
62 2-4 kuukautta
68 4-6 kuukautta
74 6-9 kuukautta
80 9-12 kuukautta
86 12-18 kuukautta
92 2 vuotta
98 3 vuotta

Pidä hyvää huolta villa-alusvaatteistasi

Kirjoita arvostelu

Kirjoita kommentti.

Etsitkö lahjaa?


Osta lahjakortti